spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Poliția Locală Vaslui angajează agent de securitate doar în anumite condiții

- Advertisement -

DE PAZĂ… Începând din 16 septembrie și până pe 29 septembrie, vasluienii care doresc să se angajeze la Poliția Locală Vaslui își pot depune dosarele, pentru că instituția scoate la concurs un post de agent de securitate – Serviciul Dispecerat, Bază de Date și Pază, pe perioadă nedeterminată.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Vaslui, durata normală a timpului de muncă este de 8 ore pe zi și de 40 de ore pe săptămână. În cazul în care situația o va impune, programul poate fi stabilit de conducerea instituției și la 12 ore, cu asigurarea timpului liber corespunzător. “În funcție de situația operativă, ocazional, conducerea instituției poate dispune o repartizare inegală a timpului de muncă (2, 4, 6, 16 ore) cu respectarea duratei normale a timpului de muncă”, se arată în anunțul de angajare. 

Nu se cere vechime la locul de muncă

Persoanele interesate de acest post nu trebuie să aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție; să fie atestat profesional, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor; să dețină aviz psihologic pentru port-armă, eliberat de psihologul atesta în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul Securitate Națională și să dețină permis de conducere categoria B. Se pot înscrie la concurs candidații care au studii medii liceale. Aceștia mai trebuie să știe că nu este necesară vechime în muncă.

Calendarul concursului

În intervalul 16.09.2024 (ora 08.00) – 27.09.2024 (ora 13.30), candidații își pot depune dosarele la sediul Poliției Locale Vaslui din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 103 – Serviciul Resurse Umane. Pe 30.09.2024, până la ora 16.00, se va face selecția dosarelor și afișarea rezultatelor. În data de 01.10.2024 și 02.10.2024 se depun și se soluționează contestațiile. Pe 07.10.2024, ora 10.00, va avea loc proba suplimentară – proba sportivă la Stadionul Municipal Vaslui, conform procedurii publicate pe pagina de internet a instituției, iar în aceeași zi, până la ora 16.00, se vor afișa și rezultatele. Pe 8 și 9 octombrie se vor depune și soluționa contestațiile la această probă, urmând ca pe data 10.10.2024, ora 10.00, să fie organizată proba scrisă, la sediul Poliției Locale Vaslui din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 103. Până la ora 16.00 se vor afișa rezultatele probei scrise, iar următoarele două zile lucrătoare sunt alocate contestațiilor. În data de 17.10.2024, la ora 10.00, cei admiși vor susține proba interviului, la sediul Poliției Locale Vaslui din mun. Vaslui, iar pe 21.10.2024, până la ora 16.00 se vor afișa rezultatele finale. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Va dau un pont, este un schiop numit Dorel besinosul o fost paznic la scoala nr 6 dar este semianalfabet, are 4 clase si nu are permis de conducere cat B, doar categoria A de la animal gras sau analfabet…despre permis de port armă nu poate fi vorba ca-i dement….sau examen psihologic, ca-diliu handicapat, poate il puneti paznic acolo ca crapă semințe ca porcul zi si noapte.are si fata de porc cu ochelari.si este vai de pla lui schiop.muguie porcule….

  2. PAZNICII, VOR SA FIE PAZITI DE UN AGENT DE SECURITATE?🤣
    DA CU SERVICIILE ALEA INVENTATE, CE FACETI? Fiecare cu jucarica lui , nu?
    Poate Vraiste nu doarme in papuci dupa ce intra premare si face o reorganizare..la munca putorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.