spot_img
10.5 C
Vaslui
24-oct.-2024
spot_img

Tudor Chirilă, agresat de un șofer pe care l-a filmat după ce a parcat pe o trecere de pietoni. „Mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat”

- Advertisement -

Un șofer care parcase pe o trecere de pietoni din sectorul 1 din București i-a smuls telefonul din mână lui Tudor Chirilă, după ce artistul i-a atras atenția că a parcat neregulamentar. Întregul moment a fost surprins de artist într-o filmare, pe care a publicat-o pe contul său de Facebook.

„Poliția Locală Sector 1 nu a răspuns la patru apeluri atât pe whatsapp cât și pe fix. Înainte de filmare i-am atras atenția că se află pe trecere de pietoni, nu a părut deranjat, i-am spus că sunt locuri de parcare după colț (cu plată) dar nu a vrut să plece. Apoi l-am filmat, mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat, am răspuns, am mai sunat la Poliția Locală Sector 1 din nou, fără succes”, a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte întreaga ştire: Tudor Chirilă, agresat de un șofer pe care l-a filmat după ce a parcat pe o trecere de pietoni. „Mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.