spot_img
9.7 C
Vaslui
02-oct.-2024
spot_img

S-au afișat rezultatele la Definitivat: o singură medie de 10 în județul Vaslui

- Advertisement -

ÎNVĂȚĂMÂNT… Ministerul Educație a afișat astăzi rezultatele examenului de Definitivat. În județul Vaslui, s-a înregistrat o singură medie de 10. Aparține unui tânăr profesor de Educație fizică și sport, care are doar un an de zile vechime în învățământ. Se numește Claudiu Popa și este încadrat la Școala Gimnazială “Elena Cuza” Vaslui. Acesta a obținut 10 atât la proba scrisă a examenului de Definitivat, cât și la cele două inspecții și portofoliu. Din cei 134 de candidați care au susținut examenul, 37 nu au reușit să obțină nota minimă 8. Doi dintre aceștia au luat chiar note foarte mici: 2,25 – notă obținută de un tânăr absolvent de facultate la disciplina Educație muzicală și 4,25 – notă obținută de o tânără cu aproape un an vechime în învățământ, disciplina Limba franceză.

Candidații nemulțumiți de note pot să facă contestații astăzi și mâine. Acestea trebuie să fie depuse la centrul de examen, adică la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui astfel: în data de 30 iulie 2024 contestațiile se depun, în scris, până la ora 20:00; în data de 31 iulie 2024 contestațiile se depun, în scris, până la ora 12:00. “Transmiterea contestațiilor la centrele de examen se poate realiza și electronic (scanat), prin poștă electronică, în data de 30 iulie 2024 și în data de 31 iulie 2024 până la ora 12:00 la adresa:  racovitavs@yahoo.com. În contestație candidatul precizează următoarele informații: județul, numărul fișei de înscriere la examen, denumirea centrului de examen, numele, inițiala/inițialele prenumelui tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul examenului și nota contestată, adresa de e-mail și numărul de telefon. Contestația la proba scrisă se depune la centrul de examen, personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original. Candidatul anexează la contestația depusă/transmisă la centrul de examen și o copie a buletinului de identitate/cărții de identitate. Nu pot fi contestate lucrările scrise ale altor candidați”, se arată într-un anunța al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. In anul 2024 un liceu din romania foloseste adresa de YAHOO si cere acte si date personale pe acea adresa de email???? Doamne apara si pazeste.
    Dar la acel liceu nu sunt profesori de informatica? Nu se poate face un domeniu propriu si un server propriu ca sa nu foloseasca yahoo? Sau macar sa apeleze la o firma sa le faca asta daca sunt incapabili?
    Incredibil cum o institutie din Romania foloseste adresa de email de yahoo in zilele noaste.

    • Au si mail propriu dar probabil e mai sigur cu adrese de mail pe servere dedicate
      E mai mult de munca pe un server personal de mail, permanent trebuie sa stea cu ochii pe butelie la securitate, un server personal de mail e mult mai vulnerabil decât unul specializat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.