spot_img
17.3 C
Vaslui
06-oct.-2024
spot_img

VIDEO | HAOS LA DGASPC VASLUI | Fată de 13 ani, însărcinată în timp ce se afla în centrul de minori!

- Advertisement -

PROMISCUITATE… În timp ce oficialii vorbesc de imaginea impecabilă a instituției, în centrele controlate și gestionate de DGASPC Vaslui se întâmplă lucruri incredibile. Surse din cadrul instituției ne-au declarat că povestea minorelor surprinse pe post de animatoare în club este mult mai gravă. Astfel, una dintre minore are mai puțin de 16 ani și, la vârsta de 13 ani, în timp ce se afla instituționalizată la CSC 2, a rămas însărcinată. În ciuda acestor fapte foarte grave, șefa centrului și, de fapt, nimeni din cadrul instituției nu a primit nici măcar un avertisment pentru evidenta neîndeplinire a atribuțiunilor. În fapt, lucrurile au continuat la fel de haotic, cu multe alte nereguli confirmate de surse din cadrul instituției!

La vârsta de 13 ani, una dintre “dansatoarele” de la DGASPC Vaslui se afla instituționalizată la Centrul pentru Servicii Comunitare numărul 2 Vaslui. Și nu doar că a rămas însărcinată în timp ce se afla sub supravegherea “strictă” a specialiștilor de la DGASPC, dar a încercat să-și întrerupă sarcina prin luarea unor pilule toxice pentru fetus. Pentru a mușamaliza toată această poveste urâtă, șefii instituției au decis să o scoată pe minoră din centru și au plasat-o la un asistent maternal. Ulterior, minora a născut, bebelușul a rămas în grija statului și, drept răsplată, aceasta a fost relocată într-unul din apartamentele gestionate de DGASPC, profitând de libertate și distracție.

Scandal și promiscuitate în apartamentele DGASPC Vaslui

Am primit la redacție un video care arată foarte clar educația “aleasă” primită de minoră din partea specialiștilor “Protecției Copilului” Vaslui. În acestă înregistrare, minora face un scandal monstru în fața unei angajate DGASPC, total depășită de situație. La mai puțin de 15 ani, cât avea atunci, minora nu avea nicio problemă să fumeze și să înjure în public. Evident, vorbim de un copil cu evidente carențe în educație și cu un istoric tulbure, dar unul dintre scopurile pentru care există DGASPC este tocmai îndreptarea și salvarea acestor minori. Și, așa cum se poate dovedi prin nenumărate exemple, specialiștii DGASPC au eșuat răsunător!

Indiferență și răspunsuri laconice din partea DGASPC Vaslui

Mihaela Iacob

În loc să ia măsuri pentru îndreptarea acestei situații anormale, responsabilii instituției au depus eforturi considerabile pentru a se mușamaliza neregulile. Mai mult, atunci când redactorii Vremea Nouă au mers la CSC Vaslui pentru a discuta cu șefa Mihaela Iacob, am primit un elegant șut în fund: “Nu avem voie să vorbim cu Vremea Nouă”, ne-a spus șefa centrului în momentul în care ne-am prezentat. În ceea ce privește răspunsul oficial al instituției, cu privire la situația celor două minore, acesta a fost la fel de sec:”Tot ce putem face în asemenea situații este să anunțăm Poliția!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

  1. Problema este următoarea: angajații de la Protecția Copilului nu au nici o putere! Ei sunt carpa șefilor si a beneficiarilor( a se citi copiilor). Angajații care se ocupa de plozii lepadati sunt carpa lor și nu le pot spune nimic fiindcă copii au prioritate în fata șefului de centru! Știți vorba aia: pestele de la cap se imputeste si de la coada se rade! Copiii sunt spionii șefilor, nu le pot face nimic, angajații sunt insultați! Acum sa fim serioși si sinceri: dacă vreunul dintre cei care comentați i ati răspunde părinților și i ati i sulta ce s ar intampla? Eu cred ca mancam cu paiul! Acesti „lepadati” sunt ocrotiți si angajații sunt zero si pentru sefi si pentru copii! Ca tac din gura? O fac pentru ca în acest județ nenorocit nu găsești de munca ori sunt prea in varsta ca sa si mai găsească de lucru! Nu spun ca nu sunt si uscaturi printre salariați! Poate mult prea mulți dar eu personal nu as rezista sa lucrez cu acești copii….cred ca mi as pierde cumpătul urgent! V ar conveni sa va răspundă si sa insulte pentru niște nenorociți de bani? Si sa aveti mâinile legate! Precizez ca nu lucrez în sistem dar…..va garantez ca ceea ce am relatat este adevărat! Ma repet si nu este ok: nu I seama ca nu sunt si uscaturi care efectiv nu știu pentru ce iau bani dar va garantez ca aia nu lucrează cu acești ” beneficiari”!

  2. Aceste lucruri se întâmplă în județul roșu, adică PSD,întrebați pe Buzatu, Solomon și alții gen inspector școlar de la colegiul Codreanu din Bârlad câte fetițe erau aduse de la colegiul Codreanu pentru a le satisface plăcerile sexuale directe la Vaslui

  3. Copiii se poarta asa cum se poarta angajații DGASPC-ului cu ei, alte modele nu au. Personalul nu are nicio pregătire profesionala pentru a educa acești copii, sunt angajati cu șpagă fără dedicație pentru aceasta meserie, la centrele de adulti infirmierele nu fac nimic, beneficiarii fac toată munca: matura, spala pe jos, schimba pampersi la beneficiari care au incontinenta, etc. Mergeți în centrele din Ucraina, tara in razboi si va veți minuna cum sunt îngrijiți eneficiarii și personalul de acolo, asta spune multe de noi ca nație…

  4. Un sistem bolnav cu angajați depășiți de situație și în care nu contează copiii, ci doar funcțiile, banii pe proiecte, combinațiile și afacerile cu cei care îl pupă pe dl director acolo unde vrea el. Ușor, ușor, se duce instituția asta.

  5. Instituția nu are nici un scop. Se observă!
    Copii care au ajuns la13-16-18 ani și care niciodată nu au ajuns in adopții, să beneficieze de familii normale care să le ofere educație.
    Destrăbălarea asta e rezultatul ” muncii” și nepăsării lor.
    Celor care au fost doritori de adopții și care aveau posibilități materiale pt a-i crește și a le oferi un viitor, le-au propus doar copii bolnavi sau rromi. Nimic altceva!

  6. Luați copii și dați la persoanele lgbt, aia au grijă de ei sa nu le lipsească nimic. Desființați instituțiile astea, care mai mult îi distrug pe copii și capiseaza banii statului degeaba. Trimiteți mufa asta la munca in Spania, acolo e locul ei.

  7. Voiam sa zic: „Uite viictoarele prostituate ale Europei!” dar mi-am dat seama ca ele deja sunt…
    Pacat, e prea tarziu sa le mai ajuti, trebuiau ajutate pana la varsta de 7, hai 10 ani cu indulgenta. De la 13 ani incolo e imposibil.

    Vinovati sunt angajatii din centre si parintii care ii abandoneaza, atat. Ele saracele nu au fost educate si nici nu realizeaza ca sunt pierdute.

  8. DGASPC are o mare responsabilitate.Dar întreb și eu…pe părinții acestor minori când îi trageți la răspundere? Dar la modul serios.Toata lumea e de vina, numai părinții nu.

    • Da-o in.. de asta le si ia statul copiii.
      De ce ii mai ia daca ii face si mai handicapați si nici măcar grijă de ei nu are ? ca de educație clar, nici nu mai vorbim dar măcar grijă de ei să aibă

  9. Și uite asa cum angajații statului, plătiți regește își bat joc de niște suflete și asa bătute de soarta. Oare mai este vreo nație care să-și bată joc de semeni asa cum fac romanii? Oare cei care sunt plătiți sa aibă grijă de astfel de suflete au copii? Sau au fost perfecți la viata lor…. Ei nu au avut greutăți de-a lungul vieții?

    • Da ,una care vrea sa ii ia locul ,care nu a muncit o zi pana la 40 de ani, a facut in Germania dans la bara, s au si judecat a castigat dna din poza si pentru ca nu stie cum sa o denigreze a ales sa o terfeleasca in presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.