spot_img
11.4 C
Vaslui
22-oct.-2024
spot_img

Un bărbat din Tanacu a ajuns la spital după ce casa i-a luat foc

- Advertisement -

INTERVENTIE … Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Tanacu, a ajuns la spital, după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost stins de pompieri, însă bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere  şi o ambulanţă SMURD.

 “Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD tip B2, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Tanacu, comuna Tanacu. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul era în faza de regresie și se mai manifesta într-un hol și o bucătărie. În interiorul locuinței a fost găsit un bărbat care suferise multiple arsuri în încercarea sa de a limita propagarea flăcărilor. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, proprietarul locuinței suferise arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40% din suprafața corporală. Victima a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.  În urma incendiului au fost degradate mai multe  bunuri, precum și tencuiala pe o suprafață de circa 45 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra de la aparate  termice în contact cu lichide combustibile” a declart Marius Stanciu, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.