Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă de neuitat, organizată cu atenție la cele mai mici detalii. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, La Palatul Snagov, iar meniul festiv a fost unul deosebit, răsfățându-i pe invitați cu preparate sofisticate și băuturi fine.
Invitații au fost întâmpinați cu un aperitiv rafinat, urmat de felul principal.
Aperitivul a inclus ou de găină aromat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de tomate și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat și tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, acompaniată de dulceață de ceapă și biscuit sărat…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/festin-regal-la-nunta-monicai-birladeanu-lista-2392801.html