spot_img
14.7 C
Vaslui
02-oct.-2024
spot_img

Rapperul P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime

- Advertisement -

Rapperul P. Diddy, deja inculpat şi închis pentru trafic în vederea exploatării sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori.

Aceste dezvăluiri reprezintă o nouă lovitură pentru rapperul Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, care se află în prezent în arest preventiv la New York în aşteptarea procesului.

„Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor, care intenţionează să-l dea în judecată pe rapper.

După ce Sean Combs a fost arestat la New York, la mijlocul lunii septembrie, firma sa a înfiinţat o linie telefonică de urgenţă. Rezultatele au fost uluitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmând că sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop. În timp ce 120 de victime au fost identificate, echipele implicate continuă să lucreze la „peste 100 de alte cazuri” care ar putea ajunge în instanţă, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/rapperul-p-diddy-acuzat-de-agresiune-sexuala-de-alte-120-de-victime–1681610.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.