spot_img
15.9 C
Vaslui
29-sept.-2024
spot_img

Vrancea: Un depozit de materiale reciclabile a luat foc după ce nişte copii s-au jucat cu focul în preajmă

- Advertisement -

Un depozit de materiale reciclabile în aer liber de la Slobozia Bradului a luat foc, sâmbătă seara, după ce nişte copii s-au jucat cu focul în preajmă, incendiul fiind lichidat după mai bine de 13 ore de intervenţie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Patru echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul de Pompieri Focşani şi un echipaj de la Detaşamentul Râmnicu Sărat, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului şi Sihlea, au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de materiale reciclabile, aflat în aer liber. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost lichidat după mai bine de 13 ore de luptă cu flăcările, intervenţia fiind îngreunată de cantitatea mare de deşeuri din locaţie.

Din primele estimări, ar fi ars circa 1.000 de tone de deşeuri, cartoane, materiale plastice şi electronice…https://www.agerpres.ro/eveniment/2024/09/29/vrancea-un-depozit-de-materiale-reciclabile-a-luat-foc-dupa-ce-niste-copii-s-au-jucat-cu-focul-in-preajma–1362193

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.