spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Soluții pentru diminuarea efectele inundațiilor din România. Specialist: „Avem lucrări, nu și specialiști”

- Advertisement -

Marius-Lucian Botoș, cadru didactic la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a analizat soluțiile pentru diminuarea efectelor inundațiilor în România. Autoritățile au rămas blocate în perioada în care soluția era reprezentată doar de baraj și digurile, fără ca lucrările hidrografice să fie întreținute.

Ploile torenţiale care s-au abătut începând de sâmbătă asupra centrului şi estului Europei prefigurează inundaţii care ar putea atinge „o amploare inedită”, au avertizat oamenii de ştiinţă specializaţi în hidrologie şi climă.

Județele Galați, Vaslui, Iași și Timiș sunt cele mai afectate de inundațiile provocate de ciclonul Boris în România. Bilanțul deceselor a ajuns la șapte.

Marius-Lucian Botoș, cadru didactic la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, la specializarea „Amenajări și construcții hidrotehnice”, a vorbit pentru „Adevărul” despre eventualele soluții pentru diminuarea efectele inundațiilor…https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/solutii-pentru-diminuarea-efectele-inundatiilor-2388655.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.