spot_img
9.7 C
Vaslui
02-oct.-2024
spot_img

VIDEO | Dezbateri în studioul Vremea Nouă: „Doar în condițiile astea am putea vota noile parcări cu taxă din municipiul Vaslui”

- Advertisement -

EMISIUNE ONLINE… Liberalii Robert Vlada și Mitică Jora au fost prezenți în cadrul emisiunii „Vremea Adevărului”, difuzată pe canalul de YouTube al cotidianului Vremea Nouă, unde au dezbătut, alături de redactorul Flavius Ghiorghieș, cel mai important subiect al acestor zile: necesitatea municipiului reședință de județ de a avea parcări cu plată pe Bulevardul Ștefan cel Mare. Discuțiile pe marginea acestui subiect se poartă de câteva luni, mai exact din luna martie a acestui an, când conducerea Primăriei Vaslui a venit în Consiliul Local cu primul proiect de hotărâre privind taxarea locurilor de parcare. Cum în primăvară, lupta electorală era în plină desfășurare, s-a decis că proiectul nu face bine candidatului PSD la funcția de primar, prin urmare s-a stabilit retragerea lui de pe ordinea de zi. Zilele trecute, primarul Vasile Pavăl a reintrodus acest proiect la vot, însă din cine știe ce motive, a considerat că e mai bine să amâne, din nou, aprobarea lui. Oficial, s-a spus că între acest proiect și cel privind extinderea rețelei de transport în comun ar fi mici neconcordanțe. Cei din conducerea Primăriei Vaslui nu doresc să fie puși în situația de a returna sume imense de bani pentru implementarea necorespunzătoare a proiectului privind troleibuzele, prin urmare au decis să amâne amenajarea parcărilor cu plată pe bulevardul Ștefan cel Mare. Prezenți în emisiune, cei doi liberali au explicat de ce acest proiect privind parcările nu poate fi votat în forma propusă de edilul Vasile Pavăl, reamintind totodată conducerii primăriei, inclusiv fostului său coleg de partid, Lucian Braniște, că liberalii au venit încă din anul 2022 cu soluții privind parcările rezidențiale din oraș, însă proiectul lor a fost uitat prin sertarele instituției condusă de Vasile Pavăl.

Care sunt soluțiile identificate de liberali pentru rezolvarea problemei locurilor de parcare din municipiul reședință de județ, dar și în ce stadiu mai sunt tratativele, pe plan local, dintre cele două mari partide, pentru formarea unei alianțe în viitorul mandat, aflați din emisiunea de mai jos!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. O tarabă pentru nenea AVON, va avea nevoie curând… Sper din tot sufletul sa nu rămână consilier… Și apropo, se mai știe ceva de Mariusica? Toată lumea întreabă pe unde o fi… Trage mierea, strânge bani,oare?

  2. Pai daca din 2026 Vaslui (impreuna cu celelalte municipii din tara) este obligat sa aibe banda dedicata transportului in comun, atunci cum poti sa implementezi asa ceva.? Pe o banda circula autobuzele si pe cealalta parchezi masinile. Bun. Dar masinile personale pe unde mai circula? Sunt cumva 3 benzi pe sens pe Stefan cel Mare? Nu. Sunt 2. Cred ca astia de la primariei ne pregatesc o surpriza si o sa echipeze gratuit toate masinile din oras cu dispozitive de levitatie. O sa zburam deasupra autobuzelor. Vaslui 2100 in 2026.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.