spot_img
8.8 C
Vaslui
22-oct.-2024
spot_img

VIDEO | BINIDITĂT 4: Pongo încearcă să îi salveze pe Anuța și Buzatu

- Advertisement -

EXPLICAȚII… Fostul președinte al FC Vaslui și actual om de afaceri controversat, Ciprian Damian, încearcă să dreagă busuiocul în cazul restricției încălcate de Dumitru Buzatu.

În momentul în care a fost plasat în arest la domiciliu, Dumitru Buzatu a primit mai multe restricții din partea instanței, între care să nu părăsească imobilul din Zăpodeni, să nu participe la adunări culturale și politice și să nu ia legătura cu numeroșii martori din dosar, între care se află și Ana Maria Obreja. Numai că primul lucru pe care Ana Maria Obreja îl face după întoarcerea baronului acasă este să își plaseze fiul sub același acoperiș cu acesta. Motivul este ușor de anticipat de toată lumea, mai puțin de Poliția municipiului Vaslui, care nu vede nicio problemă că un minor și-a găsit domiciliu, în această perioadă, fix în casa inculpatului din dosarul în care mama lui are calitate de martor. Legătura dintre Anuța, fiul ei și Dumitru Buzatu a fost demonstrată săptămâna trecută, de redactorii Vremea Nouă, care au surprins-o pe Anuța ducându-i de mâncare lui Dumitru Buzatu. Aceasta a ales să descarce produsele din mașină la ferma lui Ciprian Damian, departe de ochii lumii, unde fiul ei o aștepta călare pe un ATV. Cum poate un minor să conducă un ATV pe drumurile publice este o altă întrebare firească pe care polițiștii vasluieni și-o puteau pune, dacă ar fi vrut. De ce nu o fac, este, din nou, ușor de anticipat. Profitând de somnul instituțiilor statului, gașca lui Dumitru Buzatu a încercat să ofere niște explicații prin nimeni altul decât Ciprian Damian, care a contactat telefonic redactorii ziarului Vremea Nouă pentru a declara că, de fapt, în ziua în care a fost filmată, Ana Maria Obreja dusese de mâncare, de fapt, unor muncitori și nu lui Dumitru Buzatu.

Explicațiile lui Ciprian Damian ar fi stat în picioare dacă nu ne-am uita la picioarele fiului Anei Maria Obreja, care la ultima întâlnire cu mama lui a venit încălțat cu niște papuci de casă, dovadă că el locuiește în vila lui Dumitru Buzatu. În plus, dacă produsele cumpărate de Ana Maria Obreja erau destinate unor muncitori, de ce să trimiți un minor pe ATV să le ia și să le transporte. De ce nu s-a dus Ana Maria Obreja în locul unde se aflau acei muncitori să lase produsele direct lor? Nu a făcut acest lucru pentru că minorul este, de fapt, puntea de legătură între ea și Dumitru Buzatu. Iar dacă băiatul unei martore din proces stă sub același acoperiș cu inculpatul, atunci putem pune și alte întrebări. De exemplu, dacă băiatul are telefon mobil asupra lui, acel telefon este folosit și de Dumitru Buzatu? O întrebare legitimă pentru că deja se știe că baronului PSD îi plăcea să folosească telefoanele altor persoane pentru a nu cădea sub înregistrări. De asemenea, trebuie aflat dacă prin bagajele transportate de la mașina secretarei lui Buzatu și până la vila acestuia nu a fost strecurat și vreun dosar de la locul de muncă, vreo scrisoare, vreun document oficial care nu trebuia să ajungă la inculpatul Buzatu. Am încercat să aflăm de la Ciprian Damian cum de este posibil ca două persoane străine, în speță Ana Maria Obreja și fiul ei, să pătrundă fără a avea acordul pe proprietatea lui, însă fostul președinte al Clubului FC Vaslui a avut și pentru această întrebare un răspuns, afirmând că ferma este doar închiriată. Întrebările cu adevărat relevante trebuie să le pună polițiștii, însă pentru asta este nevoie de curaj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

  1. Ăștia sunt vorbiți intre ei toti , se vede de la kilometri distanta
    Justiția curului, special au făcut așa sa își aranjeze Buzilă ploile
    Si când vezi PSD ca așa se mai da vătămat ca apar extremiști, ca trebuie sa luptam impotriva lor, de parca nu din cauza lor apar, si un scuipat in ochi e prea puțin pentru ce merita, ei fura , tot ei au făcut justiția in halul asta si tot ei se plâng

  2. Daca câștiga usr, PNL, sau dracu sa va ia , tot că mafiotul de Buzatu va comportați. Toți sunteți satane avare de bani și putere.

  3. Flavius mă faci să rîd dar de fapt e de plîns! Ai adevărate aptitudini de detectiv! Wwualei: a venit ăla în papuci sa ridice alimente! Concluzie logică: locuiește la fermă!
    Altceva, mai jenant decît atît ,mai există?!
    Bă,voi chiar nu aveți ce scrie ?
    Oare ăsta e motivul pentru care AUR nu cîstigat mai nimic ???
    🙆‍♂️

  4. Bravo domnule Gheorghieș, felicitări pentru articol, demască in continuare mafia lui Buzatu și acoliților, ăsta este rolul unei prese adevărate, felicitări.

  5. Toti cei care au afaceri cu institutii din subordinea CJ sunt niste slugi ale lui Buzatu. In finanteaza in continuare si pe el si pe parazitul Tudorel. Toti sunt niste slugoi fara pic de demnitate. Sa-si protejeze afacerile stau pres in fața beizadelei. Pongo e unul din ei. De aia a ajuns judetul asta unde a ajuns, ca e capusat de afaceristii de carton, care daca nu fac biznis cu statul is morti. Daca nu stau cu mana intinsa la CJ si cotizeaza sa prinda contracte, is terminati. Nu va ganditi ca Trifan e altfel. Tot pe combinatii e si el. O sa dau detalii la momentul potrivit.
    Bravo, vasluieni! Va meritati soarta!!

    • De abia aștept sunt convins și de Trifan știa foarte bine ce făcea Buzatu,o să pună cât de curând în aplicare metodele lui Buzatu că doar a fost tăticul lui

  6. Măi Vremea Noua,voi chiar nu vreți sa deveniți un trust de presa respectabil?? Cu astfel de articole râde lunea de voi prin oraș 🤦‍♂️🤦‍♂️

    • Penibili, nepenibili, profesioniști, neprofesioniști, liberali sau mai puțin de dreapta, sunt cam singurii care mai fac presă în județul ăsta! Decât sa vad jurnalisti care scriu articole prin care urează la mulți ani unor primari sa directori de instituții, mai bine citesc „penibilitatea” asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.