spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Cel mai vârstnic candidat din țară se află în județul Vaslui: 100 de ani!

- Advertisement -
Mihai Ardeleanu

În comuna Dumești din județul Vaslui, candidează pentru a obține funcția de consilier local un bărbat care are împliniți 100 de ani. Conform hotnews.ro, Mihai Ardeleanu este născut în anul 1923, iar în 20 august urmează să împlinească 101 ani.

Informația despre cei mai în vârstă candidați a fost făcută publică marți, într-o conferință de presă la care a participat președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă. „Cel mai in vârstă, seniorul candidaților, are 100 de ani. Avem, de asemenea, doi candidați la alegerile locale de 95 de ani, doi candidați la alegerile locale de 94 de ani și așa mai departe”, a declarat Toni Greblă, fără să ofere mai multe detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. PNL un partid care promoveaza tinerii si respinge cu vehementa nepotismele! Dar hop, ce sa vezi: venerabilul candidat de 100 de ani de la Dumesti este tatal unui alt venerabil candidat de 70 de ani de la Barlad. Daca o punem la socoteala si pe venerabila presedinta de onoare a PNL Barlad, care la cei aproape 80 de ani candideza pentru un nou mandat ne-am dat dr……..lui! Acum nu ca la PSD Barlad ar fi altfel. Red Bull, Turnatorul Raicu, si multi altii in loc sa isi ingrijeasca nepotii si sa isi vada de sanatate imbatranesc urat prin rele in administratia publica si CLM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.