spot_img
22.6 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

O nouă bază sportivă în Vaslui. Iată unde va fi construită și când va fi gata

- Advertisement -

INVESTIȚIE… Vasluiul va avea o bază sportivă nouă pe strada Hușului. Aceasta va cuprinde două terenuri de fotbal cu gazon artificial, un teren de sport multifuncțional, tribune cu 500 de locuri pe scaune și 20 de locuri special amenajate pentru persoane cu dizabilități. Amplasamentul a fost deja predat proiectantului și constructorului care se vor ocupa de proiect. Lucrările vor începe pe 1 martie și vor dura nouă luni. “Mă bucur că am participat, alături de colegi din primărie, la predarea amplasamentului unui viitor obiectiv care fi construit in municipiul nostru, pe strada Hușului, în imediata vecinătate unde era bâlciul anual. Cred că obiectivul va fi unul benefic tuturor, va stimula mișcarea si va promova sportul de echipă, mai ales că simțim cu toți cât de greu ne este să mai dezlipim copiii din fața telefoanelor mobile sau a laptopurilor. Termenul de finalizare este de 9 luni de la ordinul de începere al lucrărilor, deci anul acesta va mai fi un obiectiv finalizat!”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Braniște.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), valoarea totală a investiției ridicându-se la peste 4,7 milioane de lei. “Pe suprafața totală de teren (14.318 mp) se vor construi două terenuri de fotbal cu gazon artificial, în suprafață de 4.148 mp fiecare, un teren de sport multifuncțional de 800 mp cu suprafață de tartan, tribune cu 500 de locuri pe scaune și 20 de locuri special amenajate pentru persoane cu dizabilități. Terenurile vor avea și instalație de nocturnă cu 6 stâlpi, vestiare cu duș (suprafață totală de 520 mp), 54 de locuri de parcare autoturisme și 2 locuri de parcare autocare. Valoarea investiției este de 4.700.000 lei fără TVA, sumă provenită integral de la Compania Națională de Investiții, urmând ca municipalitatea să asigure costurile cu racordarea la utilitățile necesare a acestui nou obiectiv de investiții”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Proiectele finantate de CNI merg greoi. De obicei dureaza dublu dau triplu ca durata de executie. Vedeti graficele de executie din studiile de fezabilitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.