spot_img
13.4 C
Vaslui
12-oct.-2024
spot_img

Petrecerea de trei zile si trei nopti a vasluienilor s-a încheiat (FOTO)

- Advertisement -


Cele trei zile în care Vasluiul a fost în sãrbãtoare s-au dovedit a fi reusite. În activitãtile programate cu ocazia acestor zile s-au regãsit activitãti pentru toate gusturile. Tineri, vârstnici, iubitori de sport, de muzicã, de artã cu totii au gãsit în program câte ceva pe gustul lor.
Organizatorii au pus la dispozitia vasluienilor trei seri cu spectacole extraordinare sustinute de formatii si solisti de top. În incinta complexului de agrement de la strand în fiecare searã s-au strâns aproximativ 4000 de oameni. Au fost invitati artisti care sã acopere toatã gama gusturilor muzicale, astfel cã toti vasluienii au avut parte de seri exceptionale.
În prima searã pe scenã au urcat Smiley si Alex Velea, acestia au strâns în jurul lor peste 3000 de spectatori, publicul fiind dominat de cei mai tineri dintre vasluieni.
Concertul trupei Iris de sâmbãtã a adus în fata scenei peste 4000 de oameni, alãturi de ei în aceeasi searã au concertat la Vaslui Mandinga si Dj Project & Giulia.
Desi evenimentele au presupus public numeros, reprezentantii Primãriei au declarat cã nu a existat niciun eveniment neplãcut. Vasluienii au urmat sfaturile autoritãtilor si au respectat toate restrictiile impuse de acestea. Nu au existat încãierãri sau cetãteni recalcitranti pe fondul consumului exagerat de alcool. Douã incidente minore s-au produs sâmbãtã seara, doi copii s-au rãtãcit în multime de pãrintii . Situatia a fost imediat rezolvatã de agentii de politie care erau în zonã pentru a asigura bunul mers al lucrurilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.