spot_img
12.1 C
Vaslui
09-oct.-2024
spot_img

Cei 30.000 lei care vor veni în conturile primãriei Negresti de la Guvern vor fi cheltuiti pentru zilele orasului

- Advertisement -

DESTINDERE Anul acesta, negrestenii vor avea ocazia sã petreacã si asta gratie unor bani de la Guvern, bani împãrtiti primãriilor din judetul Vaslui pentru acoperirea unor “gãuri”. Cu toate cã primãria Negresti are destule goluri, cel ce tine frâiele orasului s-a gândit cã, dacã tot vor fi primiti niste bani, 30.000 lei, sã îi cheltuie pentru destinderea cetãtenilor. Astfel, anul acesta, primãria va avea cu ce sã organizeze “zilele orasului” si “ziua pensionarilor”. Pentru organizarea “zilelor orasului” nu s-a fixat încã o datã exactã, dar au fost fãcute propuneri ca acestea sã fie sãrbãtorite pe 15 august sau cel mai probabil în luna octombrie. “Dacã tot primim acesti bani, propun sã organizãm zilele orasului. Meritã si cetãtenii acest lucru. Vreau sã organizãm zilele Negrestiului”, a declarat primarul Ioan Cozma.

“Ne-au dat bani cât la o comunã”

CAM PUTIN! Faptul cã vor fi primiti totusi niste bani în conturile primãriei Negresti i-a bucurat pe consilierii locali dar totodatã a stârnit si nemultumiri. Acestora le-au “sãrit´ în ochi sumele frumusele pe care le-au primit alte primãrii si nu aveau cum sã evite comparatia între sumele primite de primãriile din unele comune cu cele primite de primãria Negresti, care sunt egale. “Noi avem atâtea goluri de acoperit si ne-au dat cât la o comunã. Dan Marian este presedintele organizatiei PDL pe tot judetul si putea sã aloce pentru Negresti mai multi bani”, a declarat Pusa Stan, consilier PRM.

“Mai bine am cumpãra uniforme pentru politia localã, cu acesti bani!”

Unul dintre consilierii locali, auzind care va fi destinatia celor 30.000 lei, a venit cu altã propunere, prin care va fi satisfãcutã, spune el, o necesitate mai mare si anume cumpãrare uniformelor pentru angajatii Politiei Locale. “Cred cã suntem singura unitate din România unde nu avem politie localã. Politistii locali, pe care noi i-am votat, sunt nevoiti sã umble în uniforme de politisti comunitari, acest lucru fiind contrar legii. Nu au nici mãcar câte o cãmasã si nici legitimatie de politisti locali. Am înfiintat politia localã, dar nu i-am dat nici un leu din bugetul alocat la începutul anului”, a declarat Octavian Vieru, consilier PDL. Toate, însã, la timpul lor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.