spot_img
8.1 C
Vaslui
01-oct.-2024
spot_img

Concert de exceptie la Husi: catolici si ortodocsi, uniti de credintã!

- Advertisement -

EVENIMENT DE SUFLET În prima zi de Paste, husenii vor avea parte de o bucurie cu totul specialã: corul parohiei „Sfântul Anton”, format din 25 de tineri, inimosi si talentati, asa cum rar poti afla, vor concerta în biserica purtând numele Sfântului Anton de Padova. Atât catolicii, cât si ortodocsii din oras sunt asteptati într-un numãr cât mai mare sã îi vadã cântând pe cei care au reusit, prin pasiunea lor pentru muzicã, dar si prin credinta în Dumnezeu, sã însufleteascã ideea bunei comuniuni dintre catolicii si ortodocsii din oras.

EMOTII Corul Parohiei „Sfântul Anton” din Husi are concert de Paste! Membrii sãi, tineri catolici si ortodocsi din „orasul dintre vii”, au emotii pentru ziua de 24 aprilie, când stiu cã toti cei care îi apreciazã, dar si persoanele care doar au auzit despre realizãrile lor, vor veni sã îi vadã. Coordonatorul acestui cor este un elev de clasa a XII-a, Gabriel Ambãrus. „Noi suntem un cor format din 25 de tineri, jumãtate ortodocsi si jumãtate catolici. Chiar dacã unora li se pare straniu acest lucru, pe noi ne-a unit bucuria de a cânta, credinta în Dumnezeu si dorinta a-i face fericiti pe cei care ne ascultã. Ne strãduim de fiecare datã sã fim si mai buni, sã cântãm si mai frumos si e foarte plãcut sã vezi cã oamenii din jur, credinciosii care vin la bisericã, ne spun cuvinte de încurajare si ne felicitã. De fapt, asta este cea mai mare multumire a noastrã”, spune Gabriel Ambãrus.

„Facem împreunã o echipã, care, însã, nu urmãreste decât bucurie pentru suflet si nimic altceva”!

INVITATIE „Alãturi de noi a fost întotdeuna pãrintele Cristi Hodea, dar si colaboratorii nostri în ceea ce priveste programele muzicale: Valeria Szekeres si Cãtãlin Balan. Facem împreunã o echipã, care, însã, nu urmãreste decât bucurie pentru suflet si nimic altceva. Sperãm ca duminicã, 24 aprilie, la ora 19, Biserica Sfântul Anton sã fie plinã de credinciosi “, a mai adãugat Gabriel. Pentru cei care încã nu stiu prea multe lucruri despre acest cor al Parohiei „Sfântul Anton”, din Husi, trebuie spus cã el s-a înfiintat abia la finele anului trecut. „Totul a început astã iarnã, când, la propunerea pãrintelui Cristi Hodea, eu împreunã cu Lucian Hodea, dascãlul nostru, si cu tinerii pasionati de muzicã, am pus bazele acestui cor. Am avut deja un concert de Crãciun si acum îl vom sustine pe acesta de Paste. Suntem tineri, cum s-ar spune! Dar avem sperante mari. Noi credem cã tot ce facem e un lucru plãcut, inedit pentru orasul nostru. Vã asteptãm cu drag la concert”, a transmis Gabriel Ambãrus tuturor husenilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.