spot_img
15.1 C
Vaslui
25-sept.-2024
spot_img

9 zile fără decese în trafic în 2011, faţă de 7 zile tot anul trecut

- Advertisement -

În anul 2011 au fost înregistrate deja nouă zile în care nicio persoană nu a murit în accidente de circulaţie, ultima zi fiind sâmbătă, 12 martie, în comparaţie cu doar şapte zile câte au fost pe tot parcursul anului 2010, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română, printr-un comunicat citat de NewsIn.

Potrivit Infotrafic, sâmbătă, în întreaga ţară, au avut loc 15 accidente de circulaţie, soldate cu rănirea gravă a 16 persoane, fără să se înregistreze pierderi de vieţi omeneşti. Astfel, aceasta a fost a noua zi din an în care nu a murit nimeni în evenimente rutiere. Anul trecut au fost în total şapte astfel de zile.

De asemenea, de la începutul anului, s-au înregistrat cu 90 de accidente de circulaţie mai puţine faţă de perioada similară din 2010.

Ţinând cont de faptul că cele mai multe, dar şi cele mai grave accidente de circulaţie din acest an s-au produs
duminica, între orele 14:00 şi 20.00, iar principala cauză a acestora a fost viteza, Inspectoratul General al Poliţiei Române va organiza pe 13 martie, la nivel naţional, o acţiune preventivă cu efective mărite, în intervalul orar amintit, utilizându-se toate echipamentele radar din dotare.

romanialibera.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.