spot_img
17 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

O explozie puternică s-a produs în Reghin

- Advertisement -

Explozie de proporţii într-un bloc din Reghin. Şapte apartamente au fost afectate, iar trei dintre ele au uşile şi geamurile spulberate. Deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulări de gaze. Nicio persoană nu a fost rănită.

A vrut să-şi încălzească un ceai, a dat drumul la butelie, iar când a aprins chibritul s-a produs explozia. Uşa de la intrare a fost proiectată în apartamentul vecin, iar geamurile de la balcon au fost spulberate. Bărbatul a scăpat ca prin urechile acului.

„M-am dus să încălzesc un pic de ceai şi când am aprins focul o explodat. Şi am stins repede focul, am fost şi pompier. N-am lăsat butelia deschisă. Când am deschis-o de la acumulări de gaz ceva o făcut bum”, a declarat

Pe lângă locuinţa în care s-a produs explozia, alte 6 apartamente de pe palier au avut de suferit. La trei dintre ele, uşile şi geamurile au fost distruse de suflul deflagraţiei.

„În urma deflagraţiei produsă de acumulări de gaze de la o butelie, sunt şapte apartamente, cu cel unde s-a întâmplat explozia, care s-au degradat uşile, gemurile de la balcon, uşile metalice au fost deteriorate plus un autoturism la care i-a picat cioburile” plt.maj Mihai Preda, ISU Reghin.

„Am fost în casă. O bubuitură mare şi Ajutor, Ajutor. Când să deschid uşa nu mai puteam să deschid uşa că o blocat uşa mea. Şi când or deschis vecinii atunci, întuneric”, a declarat una dintre vecinele bărbatului.

„S-a fisurat geamul şi aici capota, în rest nimic altceva”, a declarat proprietarul maşinii avariate.

Pagubele se ridică, potrivit proprietarilor la câteva mii de lei. Cei afectaţi vor trebui să-şi suporte singuri cheltuielile de reparaţie, întrucât bărbatul care a provocat explozia nu are niciun venit.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.