spot_img
13.1 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Masuri drastice

- Advertisement -

EXCLUSÃ… Gloria Todiresti a fost exclusã din campionatul judetean de fotbal, în urma evenimentelor de la partida dintre Gloria si FC Gârceni.

În urma sedintei care a avut loc miercuri, Comisia Judeteanã de Disciplinã a AJF Vaslui a decis ca Gloria Todiresti, echipã ce activa în seria “Nord” a campionatului judetean de fotbal sã fie exclusã din campionat. Asa cum era de asteptat, dupã incidentele grave de la partida, dintre, Gloria Todiresti si FC Gârceni, când un arbitru a fost lovit si amenintat cu ciocanul, iar fotbalistii oaspeti au fost înjurati si strânsi de gât, comisia a decis ca Gloria Todiresti sã fie exclusã din campionat. Presedintele AJF Vaslui, Teofil Iordachi spune cã nu este prima datã când la Todiresti se întâmplã astfel de evenimente neplãcute. “Trebuie sã dãm un exemplu, pentru ca pe alte stadioane sã nu se repete astfel de incidente. Riscam viata arbitrilor dacã îi lãsam în continuare în campionat. Pe o perioadã de doi ani de zile, Gloria Todiresti nu se va mai putea înscrie în campionatul judetean”, a declarat Teofil Iordachi. Rezultatele Gloriei Todiresti vor fi anulate, astfel, clasamentul seriei “Nord” va suferi câteva modificãri.

Echipe retrase de pe teren

Cele douã echipe care reprezintã orasul Negresti, în campionatul judetean de fotbal s-au retras de pe teren la finalul jocurilor de la Moara Grecilor si Gârceni. Dupã ce începuse destul de bine acest campionat, Olimpia Rosiesti nu s-a prezentat la jocul de la Duda Epureni. Pânã la închiderea editiei nu am putut afla rezultatul meciului dintre FDR Tutova si Autorom Pãdureni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.