spot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
24-nov.-2024
spot_img
spot_img

VIDEO | Mâncarea simplã de la Dumnezeu si forta ei vindecãtoare! Fratele Daniel de la Mãnãstirea Slãnic dezvãluie reteta secretã pentru slãbit fãrã efort

- Advertisement -

SURSÃ DE SÃNÃTATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din grãdini si livezi, reprezintã principala sursã de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sã aibã un organism sãnãtos si plin de energie. Ceea ce însã este esential de stiut se referã la faptul cã acestea contin cantitãti importante de substante ce au un rol de preventie a neoplaziilor, a bolilor cardiovasculare sau chiar a pierderii vederii pe fondul vârstei înaintate. Poate de aceea vremea postului este atât de beneficiã nu doar pentru suflet, ci si pentru trup. Iar acum, pentru cã se apropie Sãptãmâna Patimilor, este binevenitã o retetã de ciorbã cu calitãti aproape terapeutice, spune fratele Daniel, de la Mãnãstirea Slãnic (Prahova). Fratele Daniel ne împãrtãseste cu drag din întelepciunea primitã de la bãtrâni si de la cãlugãri, arãtându-ne cum sã facem aceastã mâncare delicioasã si hrãnitoare, care este, în acelasi timp, un adevãrat medicament natural, cu multiple beneficii pentru sãnãtate. De asemenea, tot din tainele cãlugãrilor, fratele Daniel ne mai prezintã un produs, pe cât de simplu, pe atât de util si delicios: apa infuzatã cu plante alese special pentru arderea grãsimilor si detoxifierea organismului.

Este important de stiut cã legumele verzi, de pildã, contin cantitãti semnificative de vitamina C. Varza, conopida, broccoli, varza de Bruxelles si rosiile reprezintã surse importante de vitamine. Legumele verzi contribuie, de asemenea, la aportul de acid folic, fier si calciu. Cartofii, atunci când sunt consumati în cantitãti considerabile, au o valoare energeticã importantã. Un cartof mic are cam aceeasi valoare energeticã cu o felie subtire de pâine. La fel ca si pâinea albã, cartofii sunt caracterizati printr-un index glicemic crescut, recomandãrile nutritionale curente arãtând cã acestia nu trebuie sã depãseascã trei portii pe sãptãmâna. Cantitatea de vitamina C continutã în cartof scade odatã cu durata de depozitare. Cartofii pot fi surse importante de vitamine (C si B) în functie de cantitatea si regularitatea cu care sunt consumati. Contin, de asemenea, cantitãti mici de proteine si fier. Morcovul, pãstârnacul si sfecla contin vitamina C, dar nu constituie surse de vitamine la fel de bune cum sunt legumele verzi. Mazãrea, fasolea si lintea contin cea mai mare cantitate de carbohidrati si proteine dintre toate legumele. Proteinele lor au însã o valoare biologicã scãzutã. De asemenea, contin cantitãti considerabile de fier si vitamine din grupul B, în special tiamina, fiind astfel foarte importante în dietã vegetarianã. Fasolea verde si mazãrea reprezintã si ele surse importante de vitamina C.

Leac natural: supã delicioasã’, fãrã fierbere, gata în 5 minute!

RETETÃ…Descoperim acum magia ciorbei care se preparã în doar 5 minute si este consideratã un adevãrat medicament al naturii! Aceastã retetã simplã si revigorantã este adesea pregãtitã în mãnãstiri, folosind ingrediente sãnãtoase si accesibile. Ce o face atât de specialã? Acest preparat usor si hrãnitor este recunoscut pentru beneficiile sale pentru sãnãtate si poate fi pregãtit cu usurintã chiar si de cãtre cei mai putin experimentati în bucãtãrie. Ingredientele sunt simple, beneficiile complexe. Pentru a pregãti aceastã ciorbã rapidã, vei avea nevoie de: 2 linguri de sfeclã rosie rasã, 2 linguri de morcov ras, zeamã de varzã, apã caldã si 2 linguri de pãtrunjel ras. De ce este consideratã un adevãrat medicament al naturii acest preparat? Vã ajutã sã descoperiti Fratele Daniel. Acesta spune cã fiecare ingredient din aceastã ciorbã aduce beneficii semnificative pentru sãnãtatea noastrã. Sfecla rosie, de exemplu, este cunoscutã pentru capacitatea sa de a proteja inima si de a contribui la sãnãtatea cardiovascularã. Morcovul este bogat în betacaroten si vitamina A, sustinând sãnãtatea vederii si a sistemului imunitar. Varza, consideratã un „elixir al sãnãtãtii si tineretii”, este plinã de substante nutritive esentiale si reprezintã un probiotic natural, benefic pentru sistemul digestiv. Fratele Daniel de la Mãnãstirea Slãnic vã explicã într-un video publicat pe YouTube procesul simplu de preparare a acestei ciorbe si efectele pozitive pe care le are asupra organismului. Ciorba-medicament se preparã la rece, fãrã necesitatea fierberii legumelor. Este un preparat revigorant, care va remineraliza întreg organismul si va aduce bucurie pentru ficat si stomac. Fratele Daniel vã împãrtãseste pe youtube metoda sa de preparare:

„Sfecla rosie se rade fin, pentru a elibera toate substantele nutritive. Morcovul se rade si el, pentru a profita la maxim de vitaminele si mineralele pe care le contine. Pentru a completa aceastã ciorbã minune, adãugãm zeama de varzã, un adevãrat elixir al sãnãtãtii si tineretii. Este important sã consumãm aceastã ciorbã rece pentru a-i conserva toate proprietãtile benefice. Ciorba care se preparã în 5 minute poate fi destul de concentratã la final. Dacã preferi o consistentã mai usoarã, poti sã o diluezi cu putinã apã. Ceea ce conteazã cel mai mult este sã te bucuri de gustul delicios si de beneficiile pentru sãnãtate ale acestei ciorbe unice. Astfel, poti sã îti îmbunãtãtesti sãnãtatea si sã aduci un strop de bucurie în fiecare masã. Oferã-ti organismului aceastã ciorbã-medicament si vei simti efectele pozitive în modul în care te simti si în energia ta zilnicã”, spune fratele Daniel, în timp ce pregãteste „la rece” ciorba minune în doar 5 minute!

Apa de slãbit, o modalitate de a pierde în greutate printr-un preparat mãnãstiresc!

APA MAGICÃ…Tot fratele Daniel ne mai prezintã si un produs pe cât de simplu, pe atât de util si delicios: apa infuzatã cu plante alese special pentru arderea grãsimilor si detoxifierea organismului. Trebuie 2 litri apã platã, 10 frunze pãpãdie, 5 crengute mentã, un mãr ras, o lingurã ghimbir ras, zeama de la o lãmâie, o linguritã turmeric, douã lingurite polen, o linguritã scortisoarã si 4-5 linguri miere. <<Stiti cu totii cã trebuie sã consumãm cât mai multe lichide , iar medicii sunt primii care recomandã acest lucru, sã bem cât mai multã apã! Dar nu se întâmplã asa, nu se bea multã apã si atunci vã recomand un remediu special pentru a slãbi cu o bãuturã din aceste fructe. Ghimbirul este cel mai necesar pentru a slãbi, deoarece omoarã bateriile si microbii, eliminã migrenele, este necesar în orice curã de slãbire. Se dã prin rãzãtoarea mare. Mai punem si lãmâie, punem polenul pur de la mânãstire, punem scortisoarã, turmenic si miere. Ghimbir se pune o lingurã bunã, dacã se pune mai mult iese usor picant. Cu aceastã apã infuzabilã se pierde 1 kg de grãsime pe sãptãmânã, este foarte eficient si sãnãtos! Dupã ce am pus ghimbirul, merele si mierea, o sã începem cu condimente miraculoase: turmenic care omoarã celulele canceroase, scortisoara, ca sã nu te balonezi, precum si polenul pur, neprelucrat, luat de pe piciorusele albinelor, este bombã de imunitate. Se mai pune menta, ce arde rapid grãsimea, scade tensiunea si nu vã mai doare capul. Cu aceastã apã, care are si pãpãdie, aveti mare noroc, vã trece orice durere la cap si cu siropul de pãpãdie slãbiti incredibil! Punem apã de izvor sau platã, iar bãutura va fi gata peste 3 ore! În aceastã apã cu atâtea fructe si legume, este un remediu miraculos, care ne face norma de sãnãtate, cu „bomba” de vitamine!>>, a precizat fratele Daniel. Toate plantele sunt recomandate medical pentru a se bea zilnic, neaparat! Veti fi sãnãtosi, nu mai rãciti! „Dacã mãnânci un mãr pe zi si o nucã, nu te mai îmbolnãvesti niciodatã! Doamne Ajutã!”, este urarea de bine pentru toti cei care sunt interesati de puterea vindecãtoare a naturii si de miracolul din roadele acesteia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.