OPORTUNITATE… Una dintre cele mai importante fabrici din județ face angajări masive. Este vorba despre Confecții Vaslui, care a anunțat recent că își mărește echipa cu încă 500 de oameni pentru a putea onora comenzile primite de la partenerii din străinătate. Are nevoie de confecționeri cu sau fără experiență, maiștri și tehnologi cărora să le placă să lucreze în industria confecțiilor. Oferă salarii atractive, între 2.300 lei și 3.500 lei, bonusuri de realizare a planului de producție, tichete de masă, tichete cadou de sărbători, abonamente de transport, iar orele suplimentare vor fi plătite pe măsură.Confecții Vaslui se numără printre puținele fabrici din județ care au rezistat pe piață mai bine de 50 ani. Hitrom, Mecanica, Moldosin sau Movas, fabrici care reprezentau, în perioada comunistă, motorul economic al județului, s-au închis rând pe rând, însă fabrica de Confecții a supraviețuit nu doar crizei economice și concurenței, ci și lipsei forței de muncă. “Am rezistat oferind seriozitate și calitate deosebită”, a explicat Ciprian Jude, managerul societății.
Confecții Vaslui SA a fost înființată în 1965 și a devenit în scurt timp un nume reprezentativ pentru industria de confecții din România.Din anul 1990, societatea s-a orientat către conceptul economiei de piată și și-a mentinut pozitia în primul rând al producătorilor români de confectii. “Cu 1300 de angajati (n.r. în “perioada de aur” a Vasluiului), majoritatea femei, cu o medie de vârstă sub 30 de ani și o capacitate de productie peste 600000 piese anual, Confectii Vaslui și-a amplificat an de an relațiile pe piața externă. 98% din produse sunt destinate exportului, către parteneri binecunoscuți din Italia, Franta, Marea Britanie, Germania, Suedia, Olanda, SUA.Fabrica este echipată cu mașini de cusut de ultimă generatie, toate secțiile sunt deservite de o sală de croit complet automatizată. Compartimentele de prototipuri sunt dotate cu tehnologie informatică de ultima oră. Produsele sunt executate dintr-o gamă largă de țesături, inclusiv blană și pielea sintetică.Societatea s-a axat pe două direcții: clasa confectiilor de zi cu zi -jachete, bluzoane, impermeabile, pardesie,paltoane, pantaloni, îmbrăcăminte sport pentru bărbati, femei copii; și clasa confecțiilor din linia clasică pentru femei – sacouri, fuste, pantaloni, costume”, se explică pe site-ul fabricii.
Fabrica de Confecții Vaslui produce pentru brandul Moncler. Italienii apreciază modul în care lucrează vasluienii
Fabrica de Confecții din Vaslui face angajări masive dintr-un simplu motiv: unul dintre cei mai importanți parteneri, cunoscutul brand Moncler, din Italia, i-a cerut să mărească capacitatea de producție.”Colaborăm cu Moncler de 15 ani, este unul dintre cei mai vechi parteneri. Faptul că am respectat întotdeauna termenele de livrare și că am menținut un standard al calității produselor, ne-a ajutat să rezistăm pe piață și, deși traversăm o perioadă de pandemie, să fie nevoie să ne mărim capacitatea de producție. În momentul de față, avem 250 de angajați, însă trebuie să ne mărim echipa”, a precizat Ciprian Jude, managerul societății. Astfel, fabrica de confecții angajează 500 de confecționeri cu sau fără experiență, maiștri și tehnologi. “Oferim calificare la locul de muncă și posibilitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă și deschisă la nou.Existăm din 1965 realizând produse pentru piața externă. Am rezistat pe această piață oferind seriozitate și calitate deosebită.Beneficii: decontare abonament de transport, tichete de masă, tichete cadou (8 Martie, Paște, Ziua copilului, Crăciun). Bonusuri de realizare a planului de producție, timp suplimentar plătit, salariu între 2300 și 3500 de lei.Vino să facem echipă bună împreună!”, se arată în anunțul fabricii de confecții. CV-urile pot fi depuse la sediul societății de pe strada Mareșal Constantin Prezan, iar cei care doresc mai multe detalii, le pot obține la următoarele numere de telefon: 0752.285.690 sau 0745.360.938.
daca aduc bani de acasă , ma primește?
Țeapă curata@ nu mai este salarul ce a fost odata nu Confectiile ca nu are legatura una cu alta.. gandeste cand scrii. Daca nu-ti convine salariul mergi sluga la italieni/englezi spanioli etc.. Si nu comenta
minimu in spania e 800 euro in agricultura si la noi de plans!
adică 1300 lei ? si pana acum era greu de acum o sa fie crima și pedeapsa cu atât, curentul creste, gazul creste, automat vor creste și alte preturi.
Oare guvernanții nu vad ca taxele pe munca sunt exagerat de mari ? abia jumate ia omul din salariul dat de patroni
Scrie 2300 —3500
2300 – 3500 BRUT
exact, dacă scrie fără nici o alta remarca însemnă ca e brut.
La 2300 lei salariu plătit de patron, angajatul mai ia în mana doar 1386 lei, 966 lei ii ia statul, aproape un salariu întreg, aproape cât ia omul în mana.
Moncler să stea în Italia și sa de-a salariu de 230 de euro pe lună unui italian.
Cu tot cu bonuri cam 250 de euro pe lună. Este in regula domnilor investitori??? Plătești un roman într-o lună cat ai plati un italian in două trei zile. Este revoltător.
Pai fa tu un brand, un nume, ca am impresia ca te pricepi…
Te înșeli, investitorul plătește, exact cat scrie acolo iti da, 500 euro.
Daca statul te jumulește asta e problema ta.
Salarii de 2300-3500lei pe naiba,ca după ce iti opresc taxele și impozitele nu rămâi cu nimic în mână. Pt o cutie de bomboane la crăciun ori la 8 martie, muncești și stai peste program de iti sar capacele. Salarii mari au cei de sus,căci confectionerele au salarii de nimic. Numai este Confectia ce a fost odata…