Explozie puternică în centrul Galațiului: oamenii au crezut că este cutremur

O explozie puternică a distrus mai multe apartamente dintr-un bloc din centrul orașului Galați. Cel puțin o persoană a fost grav rănită, iar aproximativ 40 de oameni s-au autoevacuat din clădirea cu patru etaje. Pompierii și echipajele SMURD intervin la fața locului.

Explozia a avut loc joi și a fost provocată de o scurgere de gaze. Cel puțin o persoană are nevoie de îngrijiri medicale, informează Mediafax.

Deflagrația a provocat pagube importante, fiind afectate mai multe apartamente și spații comune din imobil. Persoanele care locuiesc în blocul afectat au ieșit în stradă imediat după producerea exploziei.

Zgomotul produs de explozie a fost atât de puternic încât alți gălățeni din cartier au crezut că este cutremur. După finalizarea misiunii de salvare, experții vor verifica dacă structura de rezistență a imobilului a rezistat. În caz contrar, cei care locuiesc în bloc vor fi nevoiți să se mute la rude sau în spațiile puse la dispoziție de Primărie. … https://www.stiripesurse.ro/video-explozie-puternica-in-centrul-galatiului-oamenii-au-crezut-ca-este-cutremur_1522028.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os