spot_img
17.1 C
Vaslui
23-oct.-2024
spot_img

Casa unui cunoscut preot din Vaslui, cuprinsă de flăcări din cauza unui scurtcircuit (FOTO/VIDEO)

- Advertisement -

INTERVENTIE…A fost dată alarma la ISU Vaslui, miercuri dimineața, după ce casa unui preot care slujește la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din oraș a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul de pe strada Eternității a pus probleme pompierilor salvatori, fiind nevoie de aproape două ore pentru a elimina orice risc de reaprindere. Potrivit ISU Vaslui, ca urmare a intervenției prompte a salvatorilor vasluieni au fost salvate bunuri de aproape 1,5 milioane lei.

Pompierii vasluieni au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mansarda unei locuințe din municipiul Vaslui, pe strada Eternității. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul mansardei, acoperișului și a izolației exterioare, existând posibilitatea de propagare la întregul imobil. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate. Incendiul a fost atacat pe trei laturi, după aproximativ două ore, fiind eliminat orice risc de reaprindere.

Au ars aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, circa 30 metri pătrați taban din material plastic, 35 metri pătrați izolație exterioară, o unitate pentru aer condiționat și conductori electrici.

În urma intervenției prompte și eficace, pompierii au salvat peste  90% din suprafața imobilului, două autoturisme și cel puțin 20 de panouri fotovoltaice, valoarea estimată a bunurilor salvate fiind de aproximativ 1,5 milioane lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la instalația electrică a unui aparat de aer condiționat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.