spot_img
11 C
Vaslui
12-oct.-2024
spot_img

Hușenii fac miting de susținere pentru Dr. Tătaru, luni, în Piața Tricolorului, de Sfânta Cuvioasă Parascheva

- Advertisement -

INIȚIATIVĂ… După ce procurorii „Anticorupție” de la Iași au strâns dovezile care ar arăta, în opinia lor, că medicul Nelu Tătaru de la Huși a luat de la pacienții recunoscători niște ouă, o găină sau, după caz, sume de bani  între 100 și 500 de lei, foștii și actualii pacienți, care cred că îl cunosc un pic mai bine pe dr. Tătaru decât procurorii DNA, vor și ei să își exprime public opinia, așa cum pot. Drept urmare, astăzi, a fost lansat pe rețelele de socializare anunțul unui eveniment de susținere publică a doctorului Nelu Tătaru, numit „Marșul de susținere a Dr. Nelu Tătaru – Doctorul Hușenilor”. Până acum, pe pagina de Facebook unde este anunțat evenimentul, peste 400 de persoane spun că sunt interesante de eveniment, iar 142 și-au arătat intenția de a  participa la eveniment.

Adunarea celor care nici vorbă să își piardă încrederea în medicul care le-a salvat multora viața, în ciuda anchetei declanșate, chiar în febra perioadei electorale, este programată luni, 14 octombrie, la ora 17,00, în Piața Tricolorului din municipiul Huși. De altfel, luni este și o zi mare pentru credincioșii ortodocși, ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, cea spre care multe rugăciuni ale vasluienilor se îndreaptă în această perioadă. Susținătorii doctorului Tătaru vor să îi arate celui care le-a fost alături și i-a ajutat în cele mai grele momente ale lor sau ale copiilor ori părinților lor, că și ei, cu puținul pe care îl pot face, îi sunt alături acum, când are de înfruntat niște acuzații pe care ei le consideră disproporționate față de cele… câteva ouă, o găină și câteva sute de lei, bunuri pe care, spun procurorii, pacienții i le-ar fi dat doctorului, în semn de mulțumire pentru cum au fost tratați. Iar aceasta nu este o deducție a cuiva sau o bănuială, ci chiar declarațiile făcute negru pe alb, de pacienți sau aparținătorii acestora în fața anchetatorilor de la DNA Iași.

Participanții la marș spun că nu vor să conteste ancheta DNA, ci vor doar să își arate susținerea pentru medicul care i-a tratat pe toți la fel de profesionist, fără să le ceară nimic, niciodată

Cei care și-au afirmat deja participarea la evenimentul de susținere al doctorului Tătaru din Piața Tricolorului susțin că nici pe departe nu își doresc să conteste acțiunile procurorilor DNA, ci doar vor să își arate sprijinul față de un om care i-a ajutat, fără să le ceară nimic, niciodată, spun ei. „Trăiesc datorită acestui om, a doctorului Nelu Tătaru. M-a tratat ca pe mama lui. Niciodată nu mi-a cerut nimic”, declara, cu ochii în lacrimi, o hușeancă aflată chiar în fața spitalului, când la unitatea medicală au ajuns mascații. La fel au declarat aproape toți cei care au ajuns în fața procurorilor, ca să dea declarații.

 

 

 

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

  1. Tătaru este o victima a politicii Dâmbovițene. Dintotdeauna la medic se merge cu o atenție. Ciuca a fost este și va rămâne o marioneta , o fi el general dar politician 0 barat. A dat Vasluiul pe tava psdului. RUSINE.

    • Nu toti, mulți din ei vor vorbi si la DNA, din cate am văzut in filmările alea ele sunt făcute cu camere ascunse la pacienți, apropo de aia care spuneau ca nu s-a făcut flagrant, s-a făcut, nu s-a dat public cred

  2. Un studiu de caz făcut de un specialist,arată adevarata față a lui Tataru ; un om cu personalitate dublă ,avid după putere,avid de avere ,om care poartă ranchiună, care se ascunde sub masca unui om bun, care a profitat de femeile prietenilor (vezi Bu….),care s-a înconjurat de oameni fără valoare și caracter pentru a-și apăra propriul interes etc.Având atâta avere se preta la câțiva lei de la oameni săraci. Medicii au un jurământ pe care îl fac să apere viața pacienților ,fără nici o obligație ,așa că oameni buni duceți-vă la biserică sau la crâșmă.

  3. Băi borfasule ai luat o grămadă de bani de la pacienti.. Tot orașul vuieste cat de la om erai.. Ai luat bani și de la morți… Talharule.. Ai uitat cum le făceai denuunturi la adversari tu cu bobarnat și cu Madam popa.

  4. Găina Voda va cheama la revolutie! Poate Bogos si cu Ponea o sa-l salveze pe Nelutu si o sa-l treaca in randul marilor corupti. Oare cate oua ad fi putut cumpara de 100 mii de coco? 65 000 exemplare Vremea liberala😂😂😂

  5. Domnul Tătaru este un profesionist și un om onest. Unii au așteptat mult să îl lovească, ba chiar au construit un moment favorabil. Așa cum pe mine m-a ajutat necondiționat și m-a îndrumat către alți specialiști care mi-au salvat viața, a procedat cu mulți oameni afați în suferință, fie bogați, fie săraci. Mită?!!! Suntem ridicoli să credem că chiar se bucura niște ouă, o găină și 100 de lei scoși din batistă. Culmea, parcă prea „se pupă” cu cazul Buzatu, iar confrații l-au scos din pălărie pe Vosganian și pe S. Braniște, să îi reprezinte onorabil pe vasluieni. Este în puterea noastră să vedem adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.