spot_img
19.3 C
Vaslui
06-oct.-2024
spot_img

Două minore au fost agresate într-un liceu de un bărbat de 34 de ani. De la ce a pornit conflictul

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Gorj, a fost amendat și este cercetat penal după ce a pătruns într-un liceu din satul Turburea și a agresat două eleve de 16 ani. Incidentul a avut loc în urma unei altercații între fete și nepoata sa, elevă la același liceu.

„La data de 4 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta Liceului Tehnologic Turburea a avut loc un incident. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Aninoasa a pătruns, fără drept în incinta liceului şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra a două eleve, ambele de 16 ani, respectiv, pe una dintre ele ar fi tras-o de păr, iar celeilalte i-ar fi dat o palmă”, informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei Gorj.

Bărbatul a mers la liceu nemulţumit de faptul că în ziua anterioară cele două fete avuseseră o altercaţie cu nepoata sa, elevă la acelaşi liceu, ele ameninţând-o pe fată că o trag de păr. Vineri, bărbatul a mers la cele două fete şi, în primă fază le-a ameninţat, au transmis surse judiciare…https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/doua-minore-au-fost-agresate-intr-un-liceu-de-un-2392699.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.