spot_img
19.3 C
Vaslui
06-oct.-2024
spot_img

Franţa: Patru migranţi morţi în tentative de a traversa Canalul Mânecii

- Advertisement -

Un copil de doi ani, o femeie, doi bărbaţi „striviţi” în două bărci supraîncărcate în timp ce încercau să traverseze din Franţa în Anglia: două noi tragedii migratorii au venit sâmbătă să înrăutăţească un bilanţ uman deja record în 2024 în Canalul Mânecii, notează AFP.

Aceste noi tragedii migratorii au avut loc în contextul în care încercările de traversare s-au înmulţit de joi datorită unei ferestre meteo favorabile.

Ele ridică la 51 numărul persoanelor decedate de la începutul anului în aceste traversări maritime spre Anglia, potrivit bilanţului stabilit de prefectul departamentului Pas-de-Calais (nord), Jacques Billant.

Pe o primă ambarcaţiune care transporta aproximativ 90 de persoane şi lovită de o defecţiune a motorului, în largul oraşului Boulogne-sur-Mer, un copil de doi ani a fost recuperat în stare de inconştienţă şi nu a putut fi salvat, a explicat prefectul într-o conferinţă de presă…https://www.agerpres.ro/mondorama/2024/10/06/franta-patru-migranti-morti-in-tentative-de-a-traversa-canalul-manecii–1366159

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.