spot_img
18.1 C
Vaslui
02-oct.-2024
spot_img

CSM Vaslui, victorie de moral în Cupa României

- Advertisement -

VICTORIOȘI… CSM Vaslui s-a calificat în turul 2 al Cupei României la handbal masculin după ce a trecut de Steaua București, scor 42-38 (22-15). Handbaliștii pregătiți de Gabriel Armanu au stabilit un record în privința numărului de goluri marcate, într-un meci în care s-au înscris 80 de goluri!

Jocul disputat în Sala Polivalentă din Vaslui a fost la discreția echipei vasluiene, care s-a desprins fără probleme după primele 15 minute ceva mai echilibrate. Vasluiul a dominat apoi meciul, unul extrem de spectaculos, cu multe goluri înscrise destul de ușor. S-au înscris 80 de goluri, iar stelistul Vali Ghionea a marcat de 16 ori, însă 9 dintre ele au fost de la 7 metri. De la Vaslui s-au evidențiat Hamzic, Szoke, Aungurenci, Yashchanka și Gal, împreună marcând 27 de din cele 42 de goluri ale echipei. Antrenorul Vasluiului a folosit toți jucătorii avuți la dispoziție, 11 din cei 14 jucători trecuți pe foaia de joc reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor. CSM Vaslui: Țenghea (1 gol), Mihaljevic (1), Cioată – Szoke (6), Hamzic (6), Aungurenci (5), Yashchanka (5), Gal (5), Y. Pop (4), Popa (3), Acatrinei (3), Vucicevic (3), Hușanu și Pavel. În următorul meci, din etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui va juca, pe teren propriu, împotriva unei forțe din campionat, Minaur Baia Mare. Partida se dispută vineri, 4 octombrie, de la ora 17:30.

„Ne-am dorit această victorie”

„Cupa României are un format aparte și orice meci pierdut te elimină din competiție. Ne-am dorit această victorie în primul rând pentru moral, pentru noi, pentru că începusem să nu mai avem încredere în forțele noastre. Chiar dacă am făcut jocuri bune, noi am pierdut, iar punctele le-am pierdut. Meciul de astăzi poate fi un nou început, iar băieții să știe că dacă fac ceea ce știu ei mai bine pe teren pot câștiga orice meci”, a declarat antrenorul Gabriel Armanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.