spot_img
27.3 C
Vaslui
27-sept.-2024
spot_img

Liber sugetător | PAMFLET

- Advertisement -

În judetul Vaslui s-au petrecut ieri douã sedinte de consilii locale foarte importante, în Vaslui si Bârlad. La Vaslui a existat un singur punct pe ordinea de zi, cumva ilegal si imoral. La Bârlad au fost cel putin 23, la ultima strigare. Ambele sedinte au început la ora 14.00 si trebuie remarcat hãrnicia incredibilã a consilierilor bârlãdeni care au votat cu entuziasm aceste 23 de hotãrâri înainte ca cei de la Vaslui sã epuizeze discutiile de la singurul si unicul punct! Cât e glumã e panaramã, dar credem cã partidul stat din Bârlad ar trebui mãcar sã mimeze democratia! 23 de puncte votate în mai putin de o orã l-ar face invidios si pe Victor Cristea!

În aceastã sãptãmânã, un important membru AUR a fost vãzut într-o companie nesigurã si scandaloasã, alãturi de câtiva membri PSD, în frunte cu Tudorel Buzatu. Nu e foarte cunoscut pe scena politicã si, din câte stim, îl putem eticheta doar ca tipul care face dulapuri pentru scheletele politicienilor! Nu stim ce a discutat acesta despre mobilã cu pesedistii, dar trebuie sã fie ceva de bine pentru membrii AUR din Vaslui, sau mãcar pentru el! O sã ne lãmurim curând, oricum, pentru cã George Siminon s-a plictisit de cortul de la Galati si si-a anuntat prezenta la Zielel Recoltei de la Vaslui! Sâmbãtã îl veti putea întâlni, dar sã stiti cã apartamentele alea de 35 de mii de Euro nu mai sunt valabile. S-au dat toate ca pâinea caldã, înainte sã ajungã Simion în judet! Sã sperãm cã vine si tipul cu biletelele, cã ne-am sãturat de turnãtoriile lui Radu cel Frumos, care, spun gurile rele, are carte de muncã si pe la SRI.

S-au cam bãtut în cuie listele de candidati la parlamentare pentru toate partidele care conteazã cât de cât în judet! Doar la PSD, nu e clarã treaba si se joacã totul pe ultima sutã de metri. La Suceava, acum câteva zile Solomon îi explica lui Ciolacu cã nu-i corect ca primul loc de la Senat sã fie dat unuia de la centru, cã astfel voturile ar putea scãdea, fiindcã poporul pesedist de la Vaslui nu prea înghite astfel de imixtiuni. Numai cã premierul la contract scurt si i-a zis cã se poate lipsi de voturile în surplus de la Vaslui. Solomon a înghitit în sec si a tãcut. Sâmbãtã le vin listele gata fãcute de la Bucuresti si ei numai le valideazã.

S-a aflat si cât costã un loc pe listã la AUR, la parlamentare, dacã nu esti membru si dacã tii sã fii deputat si senator, asa… de amorul artei. Dacã în trecut, pe vremea lui Dan Diaconescu, cu un miliard rezolvai treaba, adicã maxim 30.000 de euro, acum pretul a sãrit la 200.000. Cicã de vinã ar fi Becali, Murad si alti smecheri care au ridicat pretul

Sãrbãtoritul sãptãmânii: un selfie cât un mileniu!

Dacã adunãm vârsta sãrbãtoritului cu vârsta celor care îl sãrbãtoresc, ies lejer vreo câteva milenii, dar nu asta conteaza atunci când afectiunea e sincerã si reciprocã. Oricum, Adrian Solomon este incredibil de fermecãtor si atractiv pentru doamnele cu foarte multã experientã, uneori chiar prea multã. Importantã este fericirea purã de pe chipul imberbului deputat. Nu credem sã fi fost sãrbãtorit vreodatã cu mai mult patos ca acum, la vârsta la care i-a luat fotoliul lui Buzatu! Nu doar de doamnele din fotografie, ci de toatã lumea, indiferent de culoare, gen, sex sau vârstã! Oricine iubeste trandafirii nu poate sã nu iubeascã si trandafirasul numãrul 1!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.