spot_img
13.1 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Neamţ: Două culturi de canabis descoperite la poliţişti; trei persoane arestate

- Advertisement -

Trei persoane suspectate că ar fi înfiinţat două culturi de canabis pe raza judeţului Neamţ, pentru consum propriu şi comercializare, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru deţinere ilegală şi trafic de droguri, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, doi dintre suspecţi sunt fraţi şi au fost prinşi în flagrant în timp ce recoltau mugurii unor plante de canabis.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ, au documentat activitatea infracţională, în două cauze penale, a 3 persoane, cu vârste de 34, 35 şi 38 de ani, (două dintre persoane fiind fraţi) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În sarcina uneia dintre acestea s-a reţinut şi comiterea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Din cercetările efectuate, în cele două dosare penale, a rezultat că, pe parcursul anului 2024, persoanele în cauză ar fi înfiinţat şi întreţinut două culturi de canabis (outdoor) în comuna Bodeşti şi în zona împădurită a muntelui Pietricica, judeţul Neamţ. În cursul urmăririi penale au fost descoperite şi ridicate 34 de plante de canabis, în greutate de aproximativ 80 de kilograme şi aproximativ 4,5 kilograme de plantă uscată de canabis. ..https://www.agerpres.ro/justitie/2024/09/18/neamt-doua-culturi-de-canabis-descoperite-la-politisti-trei-persoane-arestate–1356866

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.