spot_img
21.1 C
Vaslui
16-sept.-2024
spot_img

UPDATE: VIDEO | Incendiu violent la un service auto, situat la ieșirea din municipiul Vaslui spre comuna Ștefan cel Mare (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: Pompierii vasluieni au revenit cu informații de la fața locului, despre cazul sesizat prin 112, cu privire la incendiul izbucnit la ieșirea din municipiul Vaslui. Aceștia susțin că focul a izbucnit la un autoturism din apropierea service-ului. Mașina a ars în proporție de 70%. Pompierii au reușit să lichideze focul în câteva minute, însă vehiculul a fost ars aproape tot.

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu forțe și mijloace specifice pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în apropierea unui service auto din municipiul Vaslui, ieșirea spre localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violență, nefiind înregistrate victime. Incendiul a fost lichidat în câteva minute, în limitele găsite. Autoturismul cuprins de flăcări a fost degradat în proporție de peste 70%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

STIREA INITIALA: ALERTĂ… Pompierii vasluieni intervin în aceste momente la un service auto din marginea orașului, unde în această după-amiază a izbucnit un incendiu.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Vaslui, ieșirea spre localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare. Acțiunea este în desfășurare”, au transmis reprezentanții SU Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.