spot_img
9.3 C
Vaslui
02-oct.-2024
spot_img

Liga 3 | CSM Vaslui, la prima victorie în amicale

- Advertisement -
SUCCES… CSM Vaslui a obținut prima victorie în amicale. Vasluienii au învins, pe teren propriu, pe Viitorul Onești, scor 2-1.

SUCCES… CSM Vaslui și-a continuat seria jocurilor amicale din această vară, cu un duel pe care l-a susținut la Vaslui, împotriva celor de la Viitorul Onești. Vasluienii au fost conduși cu 1-0, dar au întors apoi rezultatul, impunându-se cu 2-1.

Ambele goluri ale Vasluiului au fost reușite de atacantul Eduard Ponea, unul dintre jucătorii aduși în această vară la CSM, fotbalist care s-a impus de la primele meciuri, marcând deja trei goluri în tricoul “roș-alb-albastru”. Așa cum s-a întâmplat și în primele dueluri din această vară, cu Unirea Braniștea (1-4) și Ceahlăul II Piatra-Neamț (3-3), antrenorii Costinel Botez și Gabriel Crăciun au rulat tot lotul avut la dispoziție, printre ei aflându-se mai mulți juniori aflați în probe. A revenit pe teren și atacantul Sebastian Țârțârău, după accidentarea gravă suferită în turul ediției trecute de campionat. Pentru CSM Vaslui urmează duelul cu Rapid Brodoc, din primul tur al Cupei României, care se va disputa pe stadionul “Municipal”, miercuri, de la ora 17:30, și un nou amical, acasă, cu CSM Bacău, pe 3 august. Până la startul campionatului, Vasluiul va mai juca cu Ceahlăul II Piatra-Neamț (acasă, pe 10 august), un adversar care va stabili în perioada următoare, pe 17 august, și cu USV Iași (acasă, 24 august).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.