spot_img
16.7 C
Vaslui
07-sept.-2024
spot_img

VIDEO | Descoperire macabră în Vaslui: craniu uman pe un maidan!

- Advertisement -

PREA DE TOT… După cazul de la Pungești, vine rândul Vasluiului. Un craniu uman a fost descoperit luni după-amiază în spatele magazinului Lidl de la Gară, mai exact în spatele unei locuințe de pe strada Alexandru Vlahuță, pe un maidan. Descoperirea a fost făcută de proprietarul casei, care a alertat Poliția. Nu se știe exact de la cine provine acel craniu, dar criminaliștii vasluieni au venit la fața locului pentru a culege cât mai multe indicii. În această speță s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este posibil ca acest craniu să fie de la vreun cadavru abandonat sau să fie cărat de câini dintr-un cimitir. Polițiștii fac verificări, mai ales acum, când subiectul criminalului în serie este fierbinte. Nu este exclus ca această piesă de schelet uman să fi aparținut unei persoane care a fost omorâtă și dată ulterior dispărută.

Nici bine nu s-a stins ecoul crimelor în serie înfăptuite de Zoro la Pungești, că un alt caz vine să tulbure liniștea vasluienilor. În spatele fostei Autogări din Vaslui, la capătul străzii Alexandru Vlahuță, a fost descoperit un craniu uman. Cel care a făcut descoperirea macrabă este un locatar de pe acea stradă. A fost alertat de niște câini care lătrau ciudat. Cetățeanul care locuiește în zonă a luat-o pe aleea strâmtă care pleacă din strada Alexandru Vlahuță și duce pe un maidan, să vadă ce au găsit câinii. “Inițial am crezut că acei câini au găsit un arici și m-am dus repede, ca nu cumva să se înțepe. Dar când colo, aceștia găsiseră un craniu uman. Am sunat de urgență la 112 și a venit un echipaj de poliție care a ridicat acel craniu”, a spus cetățeanul care a alertat Poliția.

Criminaliștii vasluieni au ridicat craniul și au periat zona pentru a găsi indicii suplimentare

Cel care a descoperit craniul a mai spus că lui i s-a părut ca acea parte din schelet este de dată mai recentă: “Nu, domnule, cum să fie din Al Doilea Război Mondial ? Nici vorbă! Părea mai de dată recentă. Habar nu am cum de a ajuns aici, în spatele casei mele. Ori l-o fi adus câinii, ori o fi fost îngropat aici un cadavru și acum câinii au răscolit pământul și l-au găsit. Habar nu am. O să vedem ce zic cei de la Poliție”. Printr-un comunicat de presă, IPJ Vaslui confirmă găsirea acestui craniu și că acesta este de natură umană. S-a demarat o anchetă penală pentru ucidere din culpă în acest sens, iar polițiștii de la Investigații Criminale au luat zona la periat pentru a găsi și restul oaselor. S-a folosit chiar și un câine de urmă: “La data de 22 iulie 2024, ora 16.47, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Vaslui, ar fi fost găsit un craniu ce pare a fi de natură umană, adus de câini. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat căutări în zonele limitrofe locului unde a fost găsit craniul, fiind folosit inclusiv un câine de urmă din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, fără a fi identificate alte fragmente osoase. Craniul a fost ridicat de către polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii vechimii și provenienței acestuia. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în funcție de rezultatul expertizei medico-legale, urmează a fi dispuse măsurile legale”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Presa din Romania :
    VN, un craniu pe un maidan la margina Vasluiului
    A1, un craniu pe o strada din Vaslui
    A3, un craniu in mijlocul orasului.
    ……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.