spot_img
16.7 C
Vaslui
07-sept.-2024
spot_img

Liga 3 | Cuplul care va antrena CSM Vaslui!

- Advertisement -
S-A DECIS… În sezonul 2024-2025 al Ligii 3, CSM Vaslui va fi antrenată de cuplul Costinel Botez și Gabriel Crăciun, iar obiectivul este calificarea în play-off.

AU SEMNAT… CSM Vaslui are doi antrenori după despărțirea de Adi Racoviță. Cuplul Costinel Botez – Gabriel Crăciun va fi cel care va conduce destinele echipei pentru următorul sezon. Din staff-ul tehnic mai face parte și Mihai Tătaru, antrenor secund și cu portarii.

CSM Vaslui a tot căutat antrenor după ce i-a expirat contractul lui Adi Racoviță. S-a tot zvonit că vor veni Costel Ilie sau Florin Croitoru, însă CSM-ul merge în continuare pe mâna localnicilor, cuplul Costinel Botez (licență UEFA A) și Gabriel Crăciun (cursant licență UEFA B), alături de secundul Mihai Tătaru (licență UEFA B). Botez și Crăciun au mai lucrat împreună la defuncta Atletico Vaslui, în sezonul 2015-2016 al Ligii 3. Obiectivul CSM-ului pentru sezonul 2024-2025 este calificarea în play-off-ul Ligii 3. Contractul antrenorilor se va prelungi automat în cazul în care echipa va termina în play-off, iar dacă se va clasa pe locul 5 (locul 1 în play-out) antrenorii vor fi chemați la noi discuții. Noul cuplu de antrenori va debuta oficial pe banca CSM-ului pe 31 iulie, în primul tur al Cupei României, unde ar putea să întâlnească rivala locală, Rapid Brodoc. Echipa vasluiană s-a reunit la începutul acestei săptămâni, iar antrenamentele se desfășoară pe plan local. În aceste zile, jucătorii au fost chemați la club pentru a semna prelungirea contractelor. Din acest an, în Consiliul de Administrație al CSM Vaslui va face parte și un om de fotbal, Cornel Cracea, patronul echipei Sporting Juniorul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Stati putin ca ceva da cu rest pe acolo…un anume Cracea, patron la Sporting junior…dar e si in consiliul de administratie de la CSM..e ca si cum gigi becali ar fi si in consiliu la Dinamo…doamne fereste…

  2. Li se spube groparii… Unul e un betiv, fost jucator din cand in cand de fotbal, celalalt un antrenor de categoria a 5a, tinut mereu in functii de linguseala si pupincureala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.