spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Tânăr drogat, prins de polițiști la volan, la Vaslui

- Advertisement -

PRINS…Dosar penal pe numele unui tânăr de 23 de ani, din municipiul Vaslui. El este cercetat penal după ce a fost prins că a urcat la volan deși a consumat droguri.

Conducătorul auto a fost prins marți seara, pe strada Călugăreni din Vaslui. Polițiștii de la rutieră l-au oprit pentru control și au observat că are un comportament suspect. Au decis să îl testeze pentru consum de droguri, iar rezultatul a indicat o posibilă prezență a substanțelor psihoactive.

“La data de 18 iunie 2024, ora 21.00, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere trafic și patrulare pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Vaslui. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență unei substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu repezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise”, au transmis oamenii legii.

Tânărul s-a ales acum cu dosar penal, fiind cercetat în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Suspiciunea consumului de substanțe psihoactive se confirma/infirma, după caz, prin analize de sânge…după care se rezolva și onoarea stimabilului! Dar in articol se precizează că tânărul în cauză a profitat și de licoarea lui Bachus!
    Ori…și asta o interzice legea! Și norma morală prosocială! …de care în exercitarea onoarei lui….a cam uitat!
    Că sa nu mai spun că dacă producea și vreun accident…atunci sa te ții, sa vezi ce onoare de „victimă” a procedurilor judiciare defectuoase avea de aparat!!!!…de altfel ca.n multe alte cazuri, unde cel care produce accidentul se consideră mai victimizat, de orice și oricine, decât victima propiu-zisa.
    Așa că, la + dosare penale pentru acești cetățeni onorabili!!!

  2. Și dacă aparatul da greș? Cine îi apără onoarea?!! Până nu ies analizele din spital, nu mai luați voi carnete aiurea și faceți dosare penale… milițienilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.