spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Mihai Botez, candidatul ADU pentru Președinția CJ Vaslui: “Mergeți la vot! Alegeți un om cinstit!” (P)

- Advertisement -

MESAJ… Mihai Botez, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la președinția Consiliului Județean Vaslui, face apel către electoratul din județ să iasă în număr cât mai mare la vot pe data de 9 iunie, pentru că doar o prezență masivă la urne va demola strategia mincinoasă și va face ca adevărul să învingă!  

Liderul USR speră ca începând cu 10 iunie, județul Vaslui să pornească pe un alt drum, cel al depesedizării. “Voturile se numără în seara zilei de 9 iunie! Până atunci, sondajele și minciunile de la televiziunile de partid sunt ca să te facă să crezi că jocul e jucat. Că votul tău nu mai contează! Dar nu este așa și ei o știu: o prezență masivă la vot le va demola strategia mincinoasă și va face ca adevărul să învingă! Alianța Dreapta Unită a venit în fața dumneavoastră cu o campanie curată, centrată pe proiecte cinstite și măsuri realiste, pe care le putem implementa în Consiliul Județean și în Consiliile Locale. Însă pentru a transforma promisiunile în realitate, avem nevoie de votul tău! Nu există altă cale! Obiectivul nostru este depesedizarea județului, iar depesedizarea Vasluiului nu se poate face decât cu ajutorul tău”, a declarat Mihai Botez.

Vasluienii nu sunt nevoiți să aleagă răul cel mai mic 

Deputatul USR a enumerat și alte motive pentru care vasluienii ar trebui să iasă în număr mare la vot, duminică. “Candidez la Președinția CJ Vaslui. Avem candidați la Primăria Vaslui, Bârlad și în zeci de comune sub sigla Alianței Dreapta Unită sau sub sigla USR. De această dată cetățenii nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic, pentru că acum au o alternativă reală. Pe lista Alianței Dreapta Unită pentru Parlamentul European găsești avocați, medici, profesori, economiști, ingineri, experți în fonduri europene și în administrație. Oameni competenți care au aceeași misiune: să oprească jaful din bani publici practicat de PSD-PNL prin sinecuri, pensii speciale și contracte pentru clientela de partid și să construiască România modernă. Alianța Dreapta Unită este pe poziția 6 pe buletinul de vot la alegerile pentru Președintele CJ, alegerile consilierilor județeni și la alegerile europarlamentare.

Oameni buni, mergeți la vot! Acesta este mesajul pe care îl transmit tuturor vasluienilor în prag de alegeri.

Mergeți la vot dacă vreți ca instituțiile să vă trateze cu respect.

Mergeți la vot dacă vreți să nu mai vedeți banii voștri risipiți.

Mergeți la vot vreți ca să nu decidă alții viitorul vostru.

Mergeți la vot dacă vreți să trăiți într-o Românie modernă.

Ne vedem la vot, pe 9 iunie!”

Material de propagandă electorală executat de Ciobanu Alin Paul Persoană Fizică Autorizată și difuzat de SC Vremea Nouă SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. „Propagandă la comanda U S R”
    Nu știu dacă în alte țări există tot așa propaganda plătită dar aceasta propaganda te face sa te întrebi dacă nu cumva tot așa se procedează și în restul anului ,mai exact ,se scriu articole la comanda?
    Eu înțeleg că aveți nevoie de bani dar ce verticalitate poate avea un jurnalist sau un ziar sa scrie laude la comanda poate tocmai despre cei pe care ii criticau până recent?

  2. Cata spaga a luat Boulros din acest contract? Simion Catalin ca a dat? Stim calitatea strazilor. Nomis spaga Buzatu, Portbagaj Bouros

    Dragi bârlădeni,

    🟢 Cum vă spuneam recent, n-avem timp de stat! Vă anunț cu bucurie că astăzi, 7 iunie 2024, am semnat contractul pentru asfaltarea următoarelor străzi:

    – Alexandru Vlahuță
    – Alexandru Ioan Cuza
    – Petru Rareș
    – Stroe S. Belloescu
    – Marcel Guguianu
    – Gheorghe Roșca Codreanu
    – Constantin Hamangiu
    – Ion Creangă
    – Nicolae Iorga
    – Gheorghe Asachi
    – Constantin Costache

    🟢 Da, știu, urmează o nouă perioada de disconfort, dar nu atât de mare ca cea din timpul modernizării străzilor din cadrul proiectului de Mobilitate Urbană.

    🟢 Și eu, odată cu dumneavoastră, o să fac un efort de a suporta deranjul, căci dincolo de el, ne așteaptă un oraș civilizat.

    🟢 Străzile noastre și noi merităm răsplată pentru anii de trafic greu, de care vom scăpa în vara asta, odată cu inaugurarea variantei ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.