spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

LIVE: Mihai Botez, candidatul ADU la Consiliul Județean Vaslui, prezent la Vremea Adevărului

- Advertisement -


LIVE… Mihai Botez, candidatul ADU la Consiliul Județean Vaslui, a venit astăzi în studioul Vremea Adevărului pentru a vorbi despre procesul de „depesedizare” a Vasluiului.

Material de propagandă electorală realizat de Vremea Nouă la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Mihăiță luați-vă de mănuță cu duoamna VINTILĂ și mereți acasă gata ați huzurit destul ……cei care sunt serioși și muncesc rămăn alde DOMINIC FRITZ ,CLOTILDE ,NICUȘOR DAN !

  2. Ferească Dumnezeu ce nenorociți vor să conducă judetul☹️toți sunt niste hoți, toate partidele. Au fost pesedisti, iar acum au trecut la alte partide, trepadusii

  3. Dl.Botez dacă nu-l luați pe Arcãleanu în alianță USR ar mai fi avut o șansă dar așa e cam greu sa treceți pragul electoral la Vaslui. Pe mine și pe mulți alți vasluieni ne-ați pierdut ca votanți.

      • Marele economist Arcaleanu care la examenul pentru director al Casei de sanatate a luat nota 1 (unu)….vrea sa conduca un municipiu??? sa stea linistit….toate aberatiile lui cu datul banilor la pensionari, la nasteri, la acoperisuri si subsoluri, deschiderea parcului industrial sunt numai in capul lui….pana la el trebuie sa treaca de consiliul local…..dar oricum va ramane cu promisiunile ….

  4. Transmir Popica si Savin, Mobilzone Iamandi. Toate aceste firme au dat spagi primarilor de comune si oras, zeciuiala lui Buzatu. Dar mafoa PSD asa actioneaza in toata tara. Macar acum in al 12 lea ceas sa ne trezim romanilor! Sa mai amintim de covid care a fost o crima din partea lor si ne au omorat rudele. Biserica este implicata in campania electorala pentru a se imbogati hotii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.