spot_img
27 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

ȘPĂGARUL CARE CONDUCE JUDEȚUL VASLUI PRIN MARIONETELE SALE | NU MAI VOTAȚI MAESTRUL PĂPUȘAR

- Advertisement -
STRUCTURĂ MAFIOTĂ… Organizația PSD Vaslui acționează precum mafia. Chiar și arestat, șeful cel mare dictează ce se întâmplă în organizație.

DE NEOPRIT… În zilele care au urmat arestării lui Buzatu, liderii pesediști au încercat să inducă ideea că Buzatu a fost doar un incident nefericit și totul se va schimba după arestarea sa. În fapt, așa cum vedem și acum la aproape 8 luni după acest eveniment memorabil, nimic nu s-a schimbat. Oamenii puși de Buzatu în funcții cheie au rămas acolo și continuă să facă politica șpăgii, tradițională deja, în județul nostru. Cât despre noul președinte al organizației, Adrian Solomon, pare a fi copia fidelă a lui Dumitru Buzatu. Acesta i-a copiat inclusiv discursul, în special cel în care amenința ziariștii. Practic, Buzatu și Solomon merg pe ideea că nu contează ce spunem și ce facem, vasluienii oricum ne vor vota! Până când?

Prima paiață și cea mai importantă în actualul angrenaj al PSD Vaslui, este Adrian Solomon. Timp de 20 de ani, Solomon a fost ochii și urechile lui Buzatu la Bârlad. Și au fost importante pentru că, oricâte prostii a făcut Solomon, Buzatu le-a trecut cu vederea. Și nu au fost puține. De fapt, la capitolul celebritate negativă, Solomon a fost campion absolut pe județ, fiind un personaj preferat al televiziunilor de știri naționale. Dar pentru că a fost omul de bază al lui Buzatu, asupra lui nu s-a abătut nicio pedeapsă pe ordin politic. Dimpotrivă, cu cât se comporta mai agresiv și mai golănesc, cu atât mai mult părea a fi apreciat de Buzatu. Astăzi, Solomon este președintele Organizației PSD Vaslui și face exact ce făcea Buzatu sau, doar o bănuială, ceea ce îi spune Buzatu să facă. O dovadă concludentă în acest sens este faptul că niciun om pus de Buzatu pe funcție nu a fost deranjat de Solomon. Vorbim de funcții importante și de oameni total nepregătiți, oameni care au un singur scop: să servească sistemul și să se servească pe ei înșiși. Dar nu vorbim doar despre cei care sunt deja pe funcție, ci și despre mulți actuali candidați ai PSD Vaslui, adică oameni care vor să ajungă și ei la masa puterii. Toți candidații pe care îi vedeți astăzi pe afișele electorale cu sigla PSD, au ajuns acolo cu aprobarea lui Dumitru Buzatu.

Cazul Braniște, liberalul convertit de Buzatu

Încă mai există dispute în ceea ce privește principalul factor care l-a determinat pe viceprimarul Lucian Braniște să schimbe barca. Unii spun că e primarul Pavăl, alții că e Dumitru Buzatu. Sigur este că visul puterii a fost factorul determinant. Dumitru Buzatu nu a fost un om politic deosebit, pentru că singur nu ar fi câștigat nicio alegere, niciodată. Principalul său atu este faptul că a știut să manipuleze oamenii, în special cei care nu făceau parte din partidul său. De aceea, astăzi organizația PSD Vaslui este plină de personaje importante care au devenit pesediști de nevoie, la insistențele, promisiunile și șantajul lui Dumitru Buzatu. Nu știm în care din aceste capitole poate fi încadrat Braniște, dar e sigur că acesta candidează astăzi din partea PSD pentru un interes pur personal și nu pentru că a avut niște schimbări doctrinare în subconștientul său.

Cazul Boroș. Cum poți pupa acolo unde ai defecat?

Dumitru Boroș a câștigat Primăria Bârlad pentru că le-a spus bârlădenilor că el este singurul care poate extermina mafia pesedistă din oraș și că Solomon și Buzatu sunt cangrena care blochează județul să se dezvolte. A fost inamicul numărul 1 al lui Adrian Solomon. Iată, astăzi, ambele personaje fraternizând romantic și drăgăstos pentru binele comunității. Este un scenariu pueril, dar este ceea ce Buzatu a făcut în toți anii săi de “baroneală”: a mizat pe memoria scurtă a alegătorilor, pe faptul că a pune ștampila pe candidații cu cei trei trandafiri a devenit un act reflex al votantului din județul Vaslui. Și pentru că, la Bârlad, acest reflex nu a funcționat și PSD a pierdut alegerile de două ori la rând, a apelat la strategia de rezervă. Dacă nu poți să bați un candidat dintr-un partid advers, îl atragi în partidul tău! Vezi cazul Victor Cristea la Vaslui și alte câteva zeci, poate sute, de cazuri în comunele din județul Vaslui. Trăgând linie peste aceste două cazuri prezentate, există o singură concluzie logică: spiritul și ideile lui Buzatu conduc încă Organizația PSD Vaslui.

Trifan și restul lumii

Nu poate fi exclus din această ecuație, urmașul pe scaunul administrativ al lui Dumitru Buzatu. Este cel care împarte puterea în organizație cu Adrian Solomon. Diferența între Solomon și Trifan este faptul că, fără Buzatu, ultimul ar fi fost nimic în politica județului. Dacă despre Solomon se poate spune că este creația lui Buzatu, Trifan ar putea fi, cel mult, mini-Buzatu, adică replica în miniatură a lui Dumitru Buzatu. Doar că una cu burta mai mare! Și, totuși, el este candidatul PSD pentru cea mai importantă funcție din județ, cea de președinte al Consiliului Județean Vaslui. La fel ca și Solomon, ținea de o simplă semnătură îndepărtarea impostorilor puși de Buzatu pe funcții grele în județul Vaslui. La fel ca și Solomon, acesta nu a făcut nimic pentru care Buzatu ar putea fi deranjat. Luni bune după arestarea lui Buzatu, armata de consilieri personali ai acestuia a continuat să primească salarii indecente de la CJ Vaslui făcând nimic! Nu mai vorbim de gloata de directorași de la direcțiile subordonate CJ Vaslui! Dacă Trifan ar fi fost altă variantă a lui Buzatu, altă gândire, astăzi, deja, toți oamenii lui Buzatu ar fi mers la AJOFM pentru a-și căuta un loc de muncă. Dar ei sunt acolo pe fotoliile lor, candidații lui Buzatu sunt pe afișele electorale, așa că nimic nu s-a schimbat. Votați candidații PSD, votați șpăgarul Dumitru Buzatu!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

  1. Nu cumva, președinți și locțiitori în secții de votare sunt chiar juriști și fel de fel de angajați ai lui Buzatu la CJ și instituțiile subordonate? Întreg Vasluiul este o caracatița de neamuri, nu se va schimba nimic, niciodată.

    • Dar multe din angajatele CJ au soti jandarmi flamanzii, care se prefac că pazasc voturile, inseamnă că nu trebuie sa mai furam voturi că pana acum la mica înțelegere cu jandarmii??

  2. Bârladule, TREZIREA!

    PSD PSD PSD Mafia PSD PSD PSD

    BUZATU – BOUROȘ – SOLOMON

    Votați ȘPĂGARI MAFIOȚI ???????

  3. In tot judetul banul public este furat prin firmele de partid: Nomis 2003 patron Simion Catalin, Urban Proiect Andi Dumitrasc fiul psd istuil care s a spanzurat, Transmir Popica si Savin, Mobilzone Iamandi. Toate aceste firme au dat spagi primarilor de comune si oras, zeciuiala lui Buzatu. Dar mafoa PSD asa actioneaza in toata tara. Macar acum in al 12 lea ceas sa ne trezim romanilor! Sa mai amintim de covid care a fost o crima din partea lor si ne au omorat rudele. Biserica este implicata in campania electorala pentru a se imbogati hotii.

  4. Si totuși, vom vedea, vasluienii…..tot județul Vaslui, tot cu ” clanul Buzatu ” v a vota! Hm……atat se poate! Nu cred ca se vor trezi în veci ! ” A furat ,dar a și facut”, nu i asa?

  5. De centrele și azilele de bătrâni patronate de PSD în Vaslui nu se pomenește? Beneficiarii mor cu zile, se fura din bani, mâncare și haine, nu au lenjerie, asistenta medicala, etc. La Malaiesti beneficiarii sunt tratați mai rău decât în lagărele rusesti, au la dispoziție doar 10 min pentru a servi masa, cei care întârzie sunt scoși în șuturi de infirmieri, pensiile de urmas și pachetele de la aparținători nu ajung la beneficiari, se fura la greu din ajutoare, la Bârlad hainele pentru copii orfani se cumpără de la second- hand când se face 1 leu bucata. Rog noua administrație din județ după alegeri sa salveze beneficiarii din aceste lagăre și sa angajeze personalul pe criterii de competenta.

  6. Între un șpăgar și un „cântăreț la Dinamo”, ,acceptând dilemă,o varianta dovedita-Informator de cea mai joasa speță,și cealaltă încă ipotetica,ce poți alege? A props dl.Popa,alias Tătaru în carne și oase ,este medic,dr.,dr.medic,sau a uzurpat un înalt titlu academic,nefiscalizindu-l?

  7. Dar cum de i-ați uitat pe cuscri domnului Buzatu? Cei care delapidează sub supravegherea acestuia o primărie din județul Vaslui, domnul și doamna Corciova , aceștia scot lunar sume astronomice din bugetul local și îi spală printr-un cămin de bătrâni ! 518.000 lei lunar dar cine să vadă !

  8. Eu întrebări pentru doamna Cazacu: cum nu ți a fost ție rușine, doamna mea dragă, să te urci pe un asemenea loc în CJ? Cum poți tu sa ridici un salariu de aproape 10000 lei, fără să miști un neuron? Ce știi tu să faci, decât că ești nevasta celui mai mare lingău? Ești jurist. Ai pledat vreodată în viața ta să vezi cum e? Ești o marionetă, fetiță! A sistemului și a soțului, care habar nu are în ce te bagă.

    • „Nu o sa le stim niciodata pe toate. Important este sa intelegem ceva din viata asta.” (Masina timpului – TVR Iasi). Tu, din pacate, nu ai inteles nimic. De asta o sa ramai anonim pentru tot restul vietii. Nu-i poti demostra idiotului ca Pamantul graviteaza in jurul Soarelui. El va fi ferm pe pozitie ca Soarele este cel care se roteste in jurul Pamantului. Atat intelege el.

  9. La Barlad opțiunea unui cetatean pragmatic va fi Dul Sârbu pentru consiliu local și Dul Boroș Primar!
    La Consiliul județean PSD are o echipa valoroasa ce merita votata!

    • ..pe lângă faptul c-avea și alte treburi decât să caracterizeze poporul român (abia în devenire..),
      Vodă Lăpușneanu nici n-a fost un domnitor strălucit. În prima domnie a închinat Moldova polonezilor,
      iar în a 2-a turcilor, la ordinul cărora a mutat capitala de la Suceava la Iași și a incendiat toate cetățile.
      Lichidatul boierilor ne mai fiind deja o noutate..

      A doua lui domnie a fost de altfel subiectul nuvelei scrise de Costache Negruzzi și a ecranizării făcute de Malvina Urșianu.
      Cele 4 capitole ale nuvelei, care au rămas probabil în memoria publicului, sunt :
      Cap.1 – Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu..
      Cap.2 – Ai să dai samă, Doamnă !
      Cap.3 – Capul lui Moțoc, vrem !
      Cap.4 – De mă voi scula, pre mulți am să popesc eu..

      Stau și mă-ntreb ce titlu s-ar potrivi mai bine cu subiectul articolului de față.. ?
      Aștept cu interes sugestii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.