spot_img
27 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

UPDATE! Ciprian Pintilie: „înregistrarea e un fals!”

- Advertisement -
NERVI ELECTORALI… În plină campanie electorală, candidatul la Primăria Vaslui Ciprian Pintilie a derapat grav de la regulile de conduită în public

UPDATE! Candidatul Ciprian Pintilie și-a exprimat punctul de vedere vizavi de înregistrarea în care se aude cum înjură copios.

“Ieri am fost la Mănăstirea Bujoreni și de aceea nu am putut răspunde. Sigur este că nu sunt eu persoana care apare în acea înregistrare. Cel mai probabil este un fake și am și argumente pentru a demonstra acest fapt. Contul de facebook al unui vasluian a fost spart iar de pe acel cont, în cursul zilei de ieri, am primit mai multe amenințări inclusiv că deține o înregistrare care va fi trimisă la Vremea Nouă. Azi dimineață m-a contactat acea persoană să-și ceară scuze pentru mesajele care păreau a fi trimise de el. Vă pot pune la dispoziție toate aceste mesaje. E clar că cineva a vrut să-mi facă rău, a făcut un fals cu vocea mea. În primul rând nu sunt persoana care se comportă urât, nu înjur, și chiar îmi îndemn toți colegii să aibă un comportament civilizat. De altfel, pe tot parcursul acestei campanii electorale am primit o mulțime de mesaje jignitoare de la persoane pe care nu le cunosc”, a declarat Ciprian Pintilie

 “Am avut o problemă la contul de facebook, telefon, mail-uri, calculatoare”

Am contactat și persoana despre care ne-a vorbit Ciprian Pintilie și aceasta a confirmat faptul că în cursul zilei de ieri a avut mai multe probleme cu contul de facebook și dispozitivele conectate la Internet. “Am avut o problemă la contul de facebook, telefon, mail-uri, calculatoare și se pare că au fost trimise niște mesaje de pe contul meu de facebook, lucruri pe care nu le-am făcut. Nu am idee cine ar fi putut să facă acest lucru. M-am străduit toată noaptea să-mi deblochez telefonul”, ne-a declarat persoana de pe contul căreia au fost trimise mesajele către Ciprian Pintilie.

STIRE INITIALA: PROGRAM ELECTORAL “Da cine ***** mă-tii ești tu să vorbești așa cu mine, băga-mi-aș **** în mă-ta și-n rasa mă-tii…te ameninț acum…ăă? Lasă că te ameninț eu… mă doare-n **** și de Poliție și de mă-ta și de tac-tu. Băga-mi-aș **** în mă-ta care te iei de oameni degeaba”, candidat la Primăria Vaslui, Ciprian Vasile Pintilie.

Am încercat cu greu să reproducem declarația de intenție a domnului Ciprian Vasile Pintilie, candidat la Primăria Vaslui din partea PUSL. Înregistrarea ne-a parvenit aseară pe mail-ul redacției și ulterior am încercat să-l contactăm pe autorul acestui program electoral ieșit din comun, să ne explice împrejurările în care s-a produs. În ciuda tuturor apelurilor și mesajelor trimise, nu am reușit încă să elucidăm misterul. Putem doar, în acest moment incipient, să speculăm că o anumită persoană l-a enervat rău de tot pe candidatul Pintilie, iar acesta s-a dezbrăcat de caracter și și-a arătat adevăratul potențial în materie de programe electorale.

Educație Fapte, NU VORBE! PROPUN MODELUL JAPONEZ Și ÎN ROMÂNIA – VASLUI

În acest context dubios, merită amintită propunerea electorală a lui Ciprian Pintilie, în ceea ce privește Educația, adică acel capitol pe care, se pare, nu-l stăpânește foarte bine. În practică, pentru că în teorie, Ciprian Pintilie este campion. Iată o declarație, program electoral, a candidatului Pintilie:

“Muncim pentru copii și ne dorim să avem copii educați și fericiți, iată cum îi putem avea asa…prin modelul japonez ce trebuie implementat și la noi.

Ce presupune modelul japonez de educație și prin ce diferă de cel occidental

În Țara Soarelui Răsare, există o cu totul altă mentalitate, iar modelul japonez de educație multora li se pare mult prea dur pentru copii. Și totuși, aceștia sunt crescuți pentru a deveni ulterior cetățeni model. Totodată, datorită acestui sistem bine pus la punct, rata analfabetismului este una dintre cele mai scăzute la nivel mondial.

Foarte mulți părinți se întreabă cum să crească un copil cu caracter frumos și valori sănătoase. Sunt multe modele și sisteme educaționale, însă, de departe, cel japonez pare cel mai bun. Copiii japonezi sunt aparte, dând mai mereu dovadă de politețe și chiar de prietenie.

În această țară se pune accent pe formarea caracterului. Astfel, până la împlinirea vârstei de 10 ani, copiii japonezi nu susțin examene, pentru că primii ani de școală sunt dedicați formării caracterului și a bunelor maniere. Acum, copiii învață să-i aprecieze și să-i ajute pe cei din jur, să ocrotească natura și să dea dovadă de empatie.

Modelul japonez de educație

Unul din secretele succesului japonezilor constă în respectul pentru muncă și pentru propriile valori spirituale. Acestea sunt plasate în centrul preocupărilor copiilor, încă din clasele mici. Aici, relația mamă-copil este foarte puternică. Regula principală spune că, până la vârsta de 5 ani, copilul poate face orice dorește!

Apoi, între 5 și 15 ani, copiii merg la școală și se conformează regulilor societății și încearcă să-și găsească scopul în viață. Iar după această vârstă, ei sunt considerați egalii părinților, dar și ai membrilor societății. Astfel, adolescenții se vor integra mai bine în societate, iar viitorul adult va conștientiza că interesele personale sunt importante, însă nu primează.

Foarte important, cei mici sunt educați încă din primii ani de școală să aibă grijă de curățenia din jur. În școlile nipone nu există femei de serviciu, ci elevii și profesorii se ocupă să-și curețe singuri sălile de clasă, cantina și toaletele. Fiecare are o sarcină precisă și astfel ei sunt încurajați să lucreze în echipă.

Uniformă obligatorie și meniu standard la masa de prânz

În școlile generale și liceele japoneze, toți copiii poartă uniformă. Apoi, alimentația sănătoasă este o altă regulă de bază a societății, fiind probabil secretul longevității japonezilor.

Sunt Pintilie Ciprian Vasile, candidat la Primăria și Consiliul Local Municipal Vaslui și vă rog să fiți alături de mine și eu sunt alături de voi.

9 iunie 2024”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

  1. ..japonezii sunt simpatici, până o dau pe Sake și li se urcă la ca cap.
    Aici ne asemănăm, cu observația că țuica e mai tare..
    Altfel ne potrivim ca nuca în perete..

    Altfel, dacă tot s-a desființat FC Vaslui, poate facem o echipă de Sumo, c-am avea de unde alege..

  2. Îl cunosc pe gras, e om cuminte, nu înjură nu e violent. A fost lucrat. La PSD și PNL sunt infractorii, dar voi dormiți in papuci. Poate nu e de primărie, dar nici la PSD și PNL nu avem mari valori, din contra

  3. Și cei de la USR care umblă în haită pe străzile orașului, sunt agresivi, jignesc oameni în vârstă, vorbesc urât. Nu așa se câștigă voturile.

  4. Plin de sensibilisme retardatul, nici nu știu cine e, doar acum am văzut ca e pe filiera lui Piedone
    Cum sa ai încredere in asemenea personaje ? mai zicea si Ionel ca nu contează partidul, cum sa nu conteze, cine se aseamănă se adună, de la o posta se vede ce caricaturi au, in frunte cu șefii

  5. Campanie elctorala. Cine stie de cand este inregistrarea asta,in ce context si mai ales daca este reala. Nu se stie daca este vocea lui. In campanie apar tot felul de mizerii. Apropo de sefu vostru turnator nu spune-ti nimic?

  6. modelul japonez este cu adevarat impresionant si foarte bine gandit, dezirabil la multe aspecte!
    Cam sf pt Romania, dar este o idee

  7. Unele formatiuni politice nu au niciun criteriu de selectie ,in ceea ce priveste profilul moral al candidatilor si astfel apar acesti ,,bolovani,, care degradeaza,in mod serios politica romaneasca!

  8. Un cacat cu ochi!!
    A fost un dobitoc și un analafabet și când era pe la “ generală “ și la “ liceu”
    Ăștia sunt “ valorile” ce candideaza la Primăria Vaslui!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.