spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

VIDEO | Trafic blocat la ieșirea din Vaslui spre Bârlad. Șoferii nervoși înjură administrația pesedistă a orașului

- Advertisement -

AGLOMERAȚIE… Nervi, înjurături și timp pierdut! Asta îi așteaptă pe șoferii care ies din Vaslui și merg spre Bârlad. Din cauza lucrărilor care se fac peste râul Vasluieț îți trebuie măcar 40 de minute, ca să traversezi această zonă. De exemplu, o ambulanță s-a chinuit vreo 20 de minute să parcurgă distanța de la sensul giratoriu, de la stația benzină Petrom, până dincolo de pod, cu semnale acustice și luminoase puse. Cozile de kilometri îi enervează pe șoferi și se întreabă de ce la noi nu se poate lucra seara, când traficul este redus. Cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iasi spun că se lucrează la rosturile de dilatare de la poduri și că, dacă s-ar mai fi întârziat, riscul era ca podul să devină inoperabil. Mulți șoferi însă spun că sunt lucrări făcute acum „pentru că trebuie bani la campania electorală” și nu îi poți contrazice, fiindcă, peste două săptămâni, toată România merge la vot, pentru alegerile europarlamentare și locale. Cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri ne garantează că până vineri, firma bucureșteană care are contract pentru toate podurile din regiunea Moldovei, va da gata lucrarea. Se pare că graba lor vine din faptul că li se expiră contractul. Cei care au însă de suferit sunt șoferii navetiști, care jură că nu mai votează PSD-ul și administrația lor, întrucât acum, în aceste zile aglomerate, și-au găsit să blocheze circulația cu orele. Cei drept, aceste lucrări trebuiau făcute, însă în alte țări civilizate se lucrează foarte mult noaptea, iar în acest caz chiar se putea face acest lucru. Asta denotă încă o dată calitatea slabă a celor din administrația publică, care iau decizii.

Și pe strada „Decabal” (Variantă) se circulă greu

Pe lângă nodul de pe podul de peste Vasluieț, vasluienii se confruntă și cu o circulație greoaie și pe varianta veche a Vasluiului (strada Decebal) , unde pe mai multe porțiuni, circulația este îngreunată și restricționată din cauza unor lucrări la rețeaua de apă și canalizare a orașului. Dacă ai șanse să prinzi un vârf de aglomerație la pod, iar apoi trebuie să mai mergi și pe vechea variantă, atunci garantat de la Băcăoani până la Kaufland, să spunem, ai șansa să parcurgi distanța într-o oră, exact ca în marile orașe, unde aglomerația a devenit o obișnuință.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Stați liniștiți oameni buni, ce nu au făcut alții până în prezent, vor rezolva problemele cetățenilor acestui oraș cei de la USR, niște tupeiști obraznici care nu știu nici să _și facă campanie.Daca cineva refuză să primească flaiere de la ei, jignesc, vorbesc urât, umblă în haită și pe la ușile locatarilor și pun pe mânerul ușii acele „hârtii „,care bineînțeles merg apoi la gunoi. Urât, am văzut în grupul lor mulți tineri lipsiți de educație.

  2. Wăii asta care ai scris articolul,ai făcut gramatică la școală?
    Vezi că ” cei drept ” se scrie așa : „ce – i” ( pronume + verb).Exista și forma „cei” cînd este doar pronume!
    Ai notat? Retine .

  3. Atat de josnici ati ajuns încât sa înjurați un ziar? E libertatea presei! Scrie ce vrea și daca nu îți convine ,da l in judecata! Atat de disperat a ajuns PSD ul încât își pune postacii sa înjurați? Jalnic! Nici eu nu agreez Vremea noua si dar nu l injur! Ati devenit jalnici postacilor! Asta este dispoziția mai marilor PSD?

  4. Da voi nu va mai aduceti aminte acum ceva timp ce facea Timofticiuc unflatul pe la Bucuresti?? Era sluga lui NELUTU TATARU,pe care la facut actionar la Antibiotice Iasi.

  5. Ce treaba are Primaria Vaslui cu lucrarile care se fac la pod ? Voi nu stiti unde este limita municipiului Vaslui. Si eu am injurat azi constructorii ca nu se misca deloc dar numai un prost injura un partid ca nu se circula normai in afara vasluiului.

    • Da, Sandule, cum spui tu acolo ai crede ca la consiliul judetean are majoritate altcineva. Asa e cu soferii, injura zi de zi si apoi nu se duc la vot sau voteaza tot USL.

  6. Rău este când nu se face, dar și mai rău este atunci când se face. Totul în opinia acestor pseudoziaristi de la ziarul de căcat vrn. Cetățenii vă înjură pe voi rataților și pe cei de la PNL care aruncă cu banii pe voi ca să scrieți asemenea inepții. Rusinicâ!!!!

  7. Bai Borhot! Swgi pwla! De ce nu spui ca Maftei e pus la drumuri nationale de Tataru si PNL., iar lucrarile sunt facute de aia!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.