spot_img
7.6 C
Vaslui
24-oct.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Sunt multe povesti despre cum s-a fãcut flagrantul lui Buzatu, dar mai ales misterul celor douã ore cât geanta cu 1,25 milioane de lei a stat în portbagajul masinii de la CJ. Unii mai înflãcãrati spun cã Buzatu ar fi numãrat banii în acest interval de timp, fiindcã au mai fost episoade în trecut când derbedeii care veneau cu spaga mai trãgeau bancnote din teanc. Dar informatia e mai mult futuristã. Însã, sigurã este urmãtoarea: surse din rândul jandarmilor de la Bacãu, care au participat la operatiunile de filare si la flagrant, spun cã în ultima sãptãmânã, 40 de oameni erau în permanentã în urmãrirea lui Buzatu. Unul mai versat decât acesta si-ar fi dat seama cã e urmãrit. Si la ferma piscicolã de la Cârja erau multi politisti deghizati în pescari si pe mal, si în bãrci. Si pe malul Prutului de dincolo, de la moldoveni, erau bãietii pregãtiti sã intervinã, fiindcã bãltile lui Savin, fiind lipite de frontierã, exista riscul ca Buzatu sã se urce în masinã si sã meargã pânã la digul Prutului (ajungea în 3 min), de unde putea arunca geanta cu bani în cealaltã tarã. Oricum, operatiunea a fost una spectaculoasã, felicitãri procurorilor!

Dragos Cazacu e un director vizionar. Si-a pus un bun prieten, Tedi, la Departamentul Tehnic din Protectia Copilului, care, ce sã vezi, gãseste cele mai bune oferte de turism pentru familia sefului. Aproape gratuit. De exemplu, bilete de avion cu 10 euro în paradisuri, cazãri promotionale, all-inclusiv cu câtiva lei, la hoteluri de cinci stele. Acest Tedi a stiut cã vine pandemia si, prevãzãtor, si-a fãcut o firmã care se ocupa cu dezinsectiile, desinfectiile si deratizãrile. Normal cã în timpul pandemiei, seful Dragos a apelat la aceastã companie sã scape de covid. Si dupã, normal cã s-au pãstrat legãturile. Deci, Tedi al nostru dimineata lucra la Protectia Copilului, iar în pauza de masa la firma de deratizare. Si dupã program, nu se ducea ca alti functionari acasã, robotea la hârtii, fie la firmã, fie la serviciu. Acesta se mai ocupa direct si de aprovizionarea Protectiei Copilului cu chestii de la Dedeman. Ce licitatii, ce alte complicatii! Mergea direct la tintã, prin încredintare directã. Ne mirãm cã nu a fost si el la Cârja când Buzatu a prins pestisorul de aur.

Nu-i de mirare cã cei mai ascultãtori copii din Vaslui sunt cei ai sefului de judet

Cei mai cuminti copii din judetul Vaslui sunt ai lui Buzatu: Tudorel si Anuta, copilul adoptat. Dupã cum s-a vãzut, i-au dat ascultare tatãlui lor, care le-a transmis sã aibã grijã de animalele lui. Prin urmare, ascultãtoarea Anuta si-a luat concediu de la CJ, iar Tudorel si-a dat chiar demisia din Guvern, fiindcã nu-si permitea sã facã naveta de la Bucuresti în fiecare weekend, când îi venea rândul sã râneascã la porci. Vã dati seama, când alti copii de bani gata, de vârsta lor, se duc prin cluburi, ori la pãcãnele, cei doi stau la fermã si se pregãtesc sã punã cazanul de rachiu pe pirostii.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Mai e un copil de suflet Popa ,bine ,el e puțin mai detașat că asta consideră că i se cuvine așa că nu linge prea insistent ,omul e la dos ,are o profesie dar asta nu înseamnă că nu profita sau nu a profitat de politic ,iată că fără să aibă măcar o urmă de interes pentru o cauză ,o idee sau fata de oameni în genere ,continua in ceva ce nici el nu crede ,practic un fel de cimbru in bord sau pătrunjelul doar de culoare .Dar e manager și consilier județean ,el nu a fost sub hipnoză dar a vrut post la spitalul Vaslui pe cai politice ,și nici la Huși nu a vrut că practic e prea multa responsabilitate și bani putini ,omul e deasupra tuturor lucrurilor ,un fel de demiurg detașat .Mă mir că nu te*a luat Oxfordul wai psihopatule,nu ai idee cât ești de penibil și prost grămadă.

  2. Așa este, îl vor plecat mizerabilii și mizerabilele care au jefuit și fac parte din vechea gașcă de nemernici care sunt greu de clintit. El trebuie să reziste că multe lucruri au luat început să meargă spre normalitate, dar este greu. Doar in timp, cu putere și răbdare va reuși, dar caracatița încă este mare. In interior este dificil dar mai este și presiunea externa a PNL care prin vremea nouă denigrează și incinta la ură, dar sunt și persoane care gândesc echidistant și nu se pripesc sa inghita toate dejecțiile din presă.

  3. Buzatu face sigur 3-4 ani de puscarie din cei 7 serviti de Judecatorie

    Cine e urmatorul – nu inteleg de ce se insista ata de mult pe Dgspasp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.