spot_img
17.2 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Reprezentanții AUR Vaslui îi atacă pe PSD-iști: “Vasluieni, treziți-vă, altfel, nici apă nu vom putea bea fără acordul PSD!”

- Advertisement -
DISCUȚII… Sindicaliștii de la SC Transurb SA Vaslui, în vizită la biroul parlamentar, deputat AUR Raisa Enachi.

ATITUDINE… Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Vaslui reacționează în cazul societății de transport public local, executată silit de 41 de angajați. Aceștia au descris în termeni duri conflictul de muncă dintre sindicaliști și conducere, considerându-i pe sociali-democrați, în frunte cu primarul Vasile Pavăl, vinovați de situația în care s-a ajuns. Reprezentanții AUR Vaslui îi descriu pe PSD-iști “îmbuibați” pentru că au făcut “abuz la orice lucru necesar supraviețuirii”: “De 30 de ani, județul Vaslui este condus (după cum bine știți) de PSD prin reprezentanții săi. Acești reprezentanți (îmbuibați), uniți de fapte și interese, se consideră stăpânii județului, să supraviețuiești fără acordul lor în județ este o adevărată aventură. Vrei să construiești, să te angajezi, să primești ajutor social, să fii tratat corect la spital etc. și nu ești conectat la PSD, nu ai nicio șansă, pur și simplu trebuie să părăsești judetul. În fața lor, Legea și Hotărârile Judecătorești nu au nicio valoare, ei fac legea”, au scris reprezentnații AUR Vaslui într-un mesaj pe pagina de Facebook.

În același mesaj, reprezentanții AUR povestesc cazul liderului de sindicat, concediat de mai multe ori și repus în funcție de instanțele de judecată, iar apoi lansează o serie de întrebări: “În urmă cu 4-5 ani, liderul de sindicat de la SC Transurb SA Vaslui, un om bine pregătit și animat de simțul dreptății, văzând nedreptățile la care sunt supuși angajații, a hotărât să apere drepturile acestora cu orice preț. Prin ce a trecut acest om nu vă puteți imagina, a fost concediat în nenumărate rânduri, tot de atâtea ori repus în drepturi prin HJ, amenințat, șantajat etc. În sfârșit, după ani, ați citit bine, ANI, de lupte prin instanțele de judecată, acești oameni au reușit să obțină o parte din drepturile cuvenite. Credeți că îmbuibatul nostru primar Vasile Pavăl și-a scos căciula și a procedat la recunoașterea și achitarea drepturilor la angajații respectivi? Nu, prin plăcintăreasa care conduce SC Transurb SA , dânsul contestă… contestațiile. 1. Care este suma pierdută de unitate, conform H.J.? 2. De la cine urmează să fie recuperată? 3. Cine plătește pentru stresul la care au fost supuși acești oameni ani de zile? În ce ne privește, noi, partidul AUR, am ajutat acești oameni, prin posibilitățile noastre actuale și vă promitem că vom face tot posibilul ca angajații SC Transurb SA să-și primească drepturile conform H.J.! Vasluieni, treziți-vă, altfel, nici apă nu vom putea bea fără acordul PSD!”, au scris reprezentanții AUR pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Românica asta..nu poate scăpa nici în ruptul capului de anumite partide hidoase ce în timp au jucat un rol extremist!.De la foștii cuziști…la legionarii ( mulți dintre ei ) convertiți în comuniști…cu idei preluate de actualul AUR cu culoarea alamei..plăcerea clannurilor Stănescu..etc.!

  2. De când au apărut n-am văzut la ăștia nici un program, nici o măsură de schimbare, de legislație, de organizare, de finanțare, absolut nimic, zero barat dar de gura ei sunt boșii

  3. Mai mult decât atât, vasluienii au votat în procent mare un executor judecătoresc pt primărie, fara alta meserie și usr isti mincinoși și ipocriți si fara calități in consiliul local. Asta da prostie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.