spot_img
11.9 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Spider-Man și-a ținut promisiunea! Gestul făcut de Tom Holland pentru un băiețel care și-a salvat sora

- Advertisement -

Tom Holland, actorul care joacă rolul lui Spider-Man, și-a ținut promisiunea față de un băiețel care și-a salvat sora de mușcăturile unui câine, anul trecut. Micuțul a avut parte de clipe unice pe platourile de filmare ale celebrei pelicule.

În iulie 2020, Bridger Walker și-a apărat sora, s-a pus în fața ei când un câine de talie mare a început să o atace. Walker, atunci în vârstă de 6 ani, a suferit o intervenție chirurgicală de aproape două ore care a necesitat mai mult de 90 de copci, au spus părinții lui, potrivit site-ului nbcnews.com. La momentul respectiv, Bridger a devenit erou în SUA și a atras laudele tuturor, inclusiv ale actriței Anne Hathaway, actorului Chris Evans și aprecierile lui Tom Holland.

După incident, Holland i-a spus micuțului Bridger că atunci când se va face bine, îl așteaptă pe platourile de filmare ale peliculei „Spider-Man: No way home”, are o invitație VIP.

Citeşte întreaga ştire: Spider-Man și-a ținut promisiunea! Gestul făcut de Tom Holland pentru un băiețel care și-a salvat sora

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.