spot_img
11.9 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

- Advertisement -

Suferința nu ține cont de faimă, statut social sau bani. Și vedetele trec prin încercări grele, iar 2021 a fost un an destul de încărcat de probleme pentru mai multe persoane publice. Printre acestea se numără Cristina Cioran, Toni Grecu, Alina Pușcău. Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a avut grave probleme de sănătate anul acesta. După ce în primăvară a trecut prin experiența COVID-19 și s-a confruntat cu efecte ale bolii chiar și după ce testul a ieșit negativ, Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a suferit și o operație la inimă.

„A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a declarat Alexandru Arșinel după ce a ieșit din spital.

Cristina Cioran

Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite după ce fiica ei, Ema, a venit pe lume prematur în luna iulie, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după ce a născut, însă fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni. Din septembrie 2021, micuța se află acasă.

Citeşte întreaga ştire: Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.