spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Un infractor extrădat din Anglia i-a fentat pe poliţiştii care l-au întâmpinat la aeroportul din Cluj şi s-a făcut nevăzut. Cum a reuşit să scape

- Advertisement -

Un cetăţean român expulzat de autorităţile din Marea Britanie a reuşit să scape pe Aeroportul International din Cluj Napoca, marţi seara, 21 decembrie, păcălindu-i pe poliţişti.

Bărbatul, un cetăţean domiciliat în Huedin (judeţul Cluj) a fost urcat de autorităţile britanice într-o cursă Londra – Cluj, care a decolat, marţi seara, 21 decembrie, din capitala Marii Britanii, din aeroportul Luton. Avionul a aterizat pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, iar infractorul a fost preluat de un poliţist de frontieră în vederea efectuării formalităţilor de intrare în ţară.

În timpul unor verificări de rutină, acesta a reuşit să profite de o clipă de neatenţie şi s-a amestecat în mulţime, după care a dispărut. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, bărbatul a luat un taxi şi s-a făcut nevăzut.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat în Huedin (judeţul Cluj), figurează în atenţia autorităţilor române, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Citeste mai mult: adev.ro/r4ifh0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.