spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Cel mai mare combinat siderurgic din România investeşte peste 5 milioane de euro în proiecte de automatizare

- Advertisement -

Liberty Steel Group a alocat 5,5 milioane de euro pentru consolidarea operaţiunilor de producţie şi o mai bună automatizare a Laminorului de Benzi la Cald de la Galaţi. Investiţiile în automatizare vor creşte productivitatea, anunţă reprezentanţii combinatului siderurgic.

În luna noiembrie, Liberty Galaţi a realizat lucrări ample de îmbunătăţire a liniei de producţie şi de implementare a unor proiecte de automatizare, cu un cost de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor Liberty Galaţi, lucrările de automatizare a trenului degrosisor şi cuptoarelor cu propulsie vor creşte productivitatea liniei, iar înlocuirea transformatoarelor uzate cu echipamente moderne va îmbunătăţi amprenta de mediu a laminorului.

Aceste proiecte au rolul de a crea o mai bună integrare a deciziilor tehnice şi operaţionale, de a îmbunătăţi calitatea rulourilor şi de a consolida procesele de securitate a muncii.

„2021 este primul an în care vedem cu adevărat impactul procesului de modernizare şi eficientizare operaţională. Rezultatele obţinute de Laminorul de Benzi la Cald dovedesc dedicarea echipei noastre de a livra atât calitatea, cât şi volumele cerute de clienţi. Suntem mândri că sărbătorim jumătate de secol de activitate continuă a laminorului cu astfel de rezultate.  În plus, Liberty Galaţi îşi propune să investească în sustenabilitate şi digitalizare şi – mai ales – în perfecţionarea echipei noastre, deoarece oamenii sunt cei care au construit compania în ultimii 50 de ani şi ei sunt cei care vor contribui la transformarea ei într-o companie a viitorului”, a declarat Prasanta Mishra, directorul executiv al Liberty Galaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/r4eqql

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.