spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

„Soțul vine acasă, o bate, apoi ea își curmă viața”. O femeie casnică se sinucide la fiecare 25 de minute în India

- Advertisement -

Aproape 22.400 de femei casnice s-au sinucis în 2020 în India, conform ultimului raport al agenției din subordinea guvernului care ține evidența infracțiunilor. Asta reprezintă 14,6% din totalul de sinucideri înregistrate în India și peste 50% din numărul de sinucideri în rândul femeilor. Raportul arată că motivele sunt „problemele în familie” sau „divergențe în căsnicie”, dar specialiștii spun că principala cauză este violența domestică, scrie BBC.

„Femeile sunt foarte rezistente, dar există o limită a toleranței”, spune medicul psiholog Verma Srivstava, într-un interviu pentru publicația britanică.

Numărul sinuciderilor în India, în creștere în ultimii trei ani India se confruntă cu cel mai mare număr de sinucideri la nivel global. Bărbații ocupă un sfert din sinuciderile din lume, în timp ce femeile reprezintă 36% din total, în grupa de vârstă 15-39 de ani.

Citeşte întreaga ştire: „Soțul vine acasă, o bate, apoi ea își curmă viața”. O femeie casnică se sinucide la fiecare 25 de minute în India

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.