spot_img
21.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Un grup de antivacciniști ar fi plănuit să-l ucidă pe premierul unui land din Germania. Operațiune de amploare a poliției

- Advertisement -

Poliția germană a făcut miercuri mai multe percheziții în estul landului Saxonia, în cadrul unei anchete de amploare privind un complot pentru uciderea prim-ministrului landului, Michael Kretschmer, de către antivacciniști, relatează Reuters.

Perchezițiile din orașul Dresda au vizat membri ai unui grup de pe aplicația Telegram, unde erau discutate planuri pentru uciderea lui Kretschmer, din cauza restricțiilor anticoronavirus, potrivit poliției.

Această operaţiune are loc după ce jurnalişti ai postului public de televiziune ZDF s-au infiltrat într-un grup de pe Telegram, unde ar fi fost emise, potrivit lor, ameninţări cu moartea la adresa lui Michael Kretschmer, favorabil vaccinării.

„Declaraţiile unor membri ai grupului lăsau să se înţeleagă că ei ar putea fi în posesie de arme reale şi de arbalete”, a precizat poliţia într-un comunicat, fără a anunţa dacă au avut loc arestări…https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/un-grup-de-antivaccinisti-ar-fi-planuit-sa-l-ucida-pe-premierul-unui-land-din-germania-operatiune-de-amploare-a-politiei-1770851

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.