spot_img
13.1 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Aglomerație pe Aeroportul Otopeni din cauza noilor măsuri de intrare în țară. Pasagerii, nemulțumiți că stau la cozi, la controale

- Advertisement -

Numărul mare de pasageri care a aterizat vineri pe Aeroportul Otopeni s-a suprapus cu noile măsuri valabile de astăzi, 10 decembrie, la intrarea în țară. Astfel, oamenii au stat zeci de minunte pentru a fi supuși controalelor efectuate de DSP, scrie News.ro.

Aglomerația de vineri, de pe aeroportul Otopeni, a fost generată, pe de o o parte, de faptul că la orele de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar pe de altă parte , de „pasagerii nemulţumiţi de noile restricţii care au avut un comportament recalcitrant” faţă de personalul de control al documentelor de intrare în ţară, a tramsmis, într-un comunicat, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Sursa citată a precizat că situaţia a fost ţinută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi Bucureşti, jandarmilor şi ai Poliţiei de Frontieră.

Citeşte întreaga ştire: Aglomerație pe Aeroportul Otopeni din cauza noilor măsuri de intrare în țară. Pasagerii, nemulțumiți că stau la cozi, la controale

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.