spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Deși a ieșit negativ la DSP, după ce ieșise pozitiv la o clinică, un vrâncean vaccinat și fără simptome a fost plasat în carantină. A trebuit să-și amâne operația la inimă!

- Advertisement -

Programat fiind la un spital din Brașov, pentru montarea unui stent la inimă, un bărbat din Panciu a mers luni, 15 noiembrie a.c., la o clinică din Focșani pentru un test RT-PCR. Bărbatul spune că rezultatul a ieșit pozitiv la infecția cu noul COVID-19, motiv pentru care a mers și la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea pentru a repeta testul. De această dată, rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, Vasile Păftăluță spune că a fost plasat în carantină la domiciliu, pe motiv că „se ia în calcul primul test care a ieșit pozitiv‟. Nemulțumirea bărbatului vizează faptul că nu s-a mai putut prezenta la spitalul din Brașov pentru operația la inimă, iar acum este îngrijorat cu privire la o posibilă evoluție negativă a afecțiunii sale cardiace.

Cazul ne-a fost adus în atenție chiar de Vasile Păftăluță în urma unui apel telefonic: „Vreau să știe lumea că se joacă cu viața noastră! Sunt cardiac, am un stent montat la inimă și urma să-mi monteze încă unul, doar că nu am mai putut ajunge. Am mers la o clinică privată din Focșani ca să-mi fac test RT-PCR, le-am dus și biletul de trimitere pentru operația de la Brașov și, după testare, m-au anunțat că am ieșit pozitiv. Sunt carantinat începând cu primul test făcut pe 15 noiembrie. Am cerut să fac și test la DSP, pe banii mei, l-am făcut, iar acolo am ieșit negativ. I-am întrebat de ce nu-l iau în calcul pe cel de-al doilea și mi-au spus că nu le permite legea. Nelămurirea mea este aceasta: cum sunt două teste diferite și nu mi-l ia în calcul pe cel negativ?! Da, sunt clinici diferite, aparate diferite, problema este că se joacă cu sănătatea noastră. Vreau să faceți public să știe toată lumea!‟, spune Vasile Păftăluță. …https://monitoruldevrancea.ro/2021/11/22/desi-a-iesit-negativ-la-dsp-dupa-ce-iesise-pozitiv-la-o-clinica-un-vrancean-vaccinat-si-fara-simptome-a-fost-plasat-in-carantina-a-trebuit-sa-si-amane-operatia-la-inima/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.