spot_img
6.2 C
Vaslui
18-oct.-2024
spot_img

Șoferul care a trecut cu mașina peste polițiști, a leșinat la audieri! Bărbatul este un cunoscut om de afaceri din Huși!

- Advertisement -
BOLNAV… Bărbatul suferă de afețiuni grave și i s-a făcut rău în timpul audierilor!

COMPLICAȚII… Ies la iveală detalii despre cazul șoferului de 44 de ani, care, luni seara, pe strada A. I. Cuza din municipiul Huși, s-a supărat atât de tare pe polițiștii care au vrut să îl verifice, încât pe unul l-a luat pe capota mașinii, iar pe altul l-a rănit. În timpul cercetărilor din sediul Poliției Huși, bărbatului i s-a făcut rău și a fost dus la Spitalul Municipal. A primit îngrijirile necesare, dar apoi a fost readus la Poliție, fiind în timpul perioadei de reținere pentru 24 de ore. Ei bine, luni, când șoferul în cauză a făcut-o lată, era chiar ziua sa de naștere, acesta fiind motivul pentru care a bătut peste măsură. Apropiații săi spun că omul are anumite afecțiuni destul de serioase, care poate îl fac să se bucure de fiecare aniversare, poate mai mult decât alții. Faptul că este, într-adevăr, diagnosaticat cu afecțiuni grave, a fost confirmat și de medici. „I s-a făcut rău la audieri, pentru că, după ce a bătut de ziua sa, deși nu are voie absolut deloc, în timpul nopții și apoi ziua a fost cercetat la Poliție, cine știe dacă a mâncat ceva, iar, la afecțiunile pe care le are el, acest lucru nu e de neglijat. Acum că a greșit, da, a greșit. Să plătească după fapta sa, dar e, totuși, un om. Trebuie ținut cont de asta”, spun apropiații săi.

Șoferului care a provocat evenimentul de luni seara i s-a făcut rău ieri, în timpul audierilor. La ora 14:15, polițiștii, văzând starea acestuia, l-au transportat la Spitalul municipal „Dimitrie Castroian”, la Compartimentul de Primire Urgențe. Acesta mai fusese adus și cu o seară înainte, când, de asemenea, a fost adus de polițiști, imediat după evenimentul petrecut pe strada A. I. Cuza. Referitor la acest caz, managerul Bogdan Popa, cel care a și fost de gardă când a fost adus la CPU acest pacient, a precizat: „În ziua de 29 iunie, anul curent, la orele 14 și15 s-a prezentat un bărbat în vârstă de 44 ani, însoțit de un echipaj al Poliției, pentru stare generală alterată și tremor al extremităților, în vederea evaluării și stabilirea oportunităților terapeutice. Pacientul a mai fost prezentat Compartimentului de Primire Urgente (CPU), în cursul zilei de ieri (28 iunie, n.r.), în jurul orelor 20,00. A fost diagosticat cu intoxicație acută etanolică, pacientul având importante antecedente hepatice. I s-au efectuat investigații clinice – paraclinice de specialitate, și, în urma tratamentului administrat, a fost externat la ora 18 și 10, cu stare generală semnificativ ameliorată, conștient și cooperant, fiind însoțit de același echipaj de Poliție, care l-a prezentat”, a precizat medicul Bogdan Popa, managerul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Bărbatul a fost adus, așadar, din nou la Poliție, întrucât se afla în perioada celor 24 de ore de reținere.

Apropiații șoferului: „Cred că și el se ia cu mâinile de cap, când vede ce a făcut”

Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia. Apropiații care îl știu pe bărbat spun că acesta nu este o persoană care să mai fi făcut asemenea isprăvi. „El e un om serios, noi așa îl știm. Era ziua lui și a întrecut măsura. Mai bea, deși nu are voie. Are niște probleme medicale, care nu ar permite nicio picătură de alcool, dar nu poate nimeni decide pentru el. În rest, e un om de treabă, un om la locul lui. Cred că și el se ia cu mâinile de cap, când vede ce a făcut. Muncește, are o mică afacere în oraș, îl știe lumea. Nu a mai făcut așa ceva, nici altfel de fapte. Eu mă aflam întâmplător în zonă, când a făcut acea faptă necugetată. Și mi-am dat seama că e el, după mașină. Are un Mercedes. Pur și simplu, în acele momente nu s-a controlat, s-a enervat, era și prea beat. Polițiștii și-au dat seama că e băut și au vrut să verifice situația, preîntâmpinând, probabil, alte probleme. Dar, iată că el s-a urcat la volan, în fine. Noroc de faptul că au avut prezență de spirit polițiștii și nu s-au dezechilibrat, că putea, Doamne ferește, să se întâmple ceva mai rău. Asta este, e fapta lui. Vom vedea ce va fi”, spun apropiații bărbatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. Nu prea îi
    înțeleg pe unii cetățeni cu stare materială bună…bani cu lopata… de a nu-și chema un taxi sau să plătească un biet șofer fără serviciu..care să-i transbordeze la domiciuliu după anumite cvhefuri prelungite!

  2. ” Indivizi” din această specie alcoolica…trebuie sancționați destul de aspru…deoarece pot recidiva.Nu este primul specimen care se urca beat la volan și mai grav sa de-a peste niste oameni care își fac meseria.Politistii, nu sunt oameni? Acu ce sa zic sunt si printre ei uscaturi dar asta nu înseamnă să-ți sară tandara si sa dai cu masina peste ei.Ce-ar însemna să facă toata lumea asa?Unde am ajunge? Deja suntem în junglă.O sa plateasca pentru ce a facut.4capete de acuzare: Tentativa de omor, Ultraj, Conducere sub influența alcoolului, Refuzul de prelevare probe biologice.Nu-l vad în libertate.Altfel oricand o sa recidiveze.

    • Și acum tot vânat a fost? Invidie ca bea la volan ? Frustrare ca are tupeu sa calce polițiștii? Vrei o concluzie clara fără sa creadă cineva ca judec? E un cocalar îmbâcsit ce se crede deasupra legii și crede ca nimeni nu are ce i face! Nu exista greșeală în ce a făcut! Iar dacă justiția nu l ascunde în prima faza pentru a luna de zile inseamna ca w de rahat aceasta asa zisa justiție!

  3. Ca a băut la volan e alegerea lui pt care o sa răspundă. Totul e scuzabil pana la agresivitate la volan. În SUA de exemplu legislația prevede în astfel de cazuri 2 variante la alegere: închisoare sau amenda f. mare plus sa te lași total de băut și sa faci luni de zile terapie la psiholog pe cheltuiala ta sau închisoare sau amenda f. mare plus anularea permisului de conducere

  4. Cel care bea la volan nu face o greșeală! Este o alegere și alegerile în viata sa plătesc! A mai și dat peste polițiști! Tot din greșeală? Nu exista greșeală în cazul.asta! Asta a ales omul ….de fapt cocalarul? Sa plătească! Fara scuze ,fără alte comentarii ridicole!

  5. Nu are scuze! Zero! Ceea ce încercați sa faceți este sa I găsiți scuze ridicole ,ca are afecțiuni,ca o fi și o împărți! Cu i ii pasă? A băut la volan? Sa plătească! A dat peste politie ca e smardoi? Sa fie închis, sa aibă timp de gândire la ce a făcut! Ce tot încercați sa I găsiți scuze? Este un nesimtit ordinar ,un cocalar și a avut un comportament de animal ! La gradina zoologica cu el! E aproape Bârladul!

  6. Si daca este un cunoscut om de afaceri din Huși celelalte? Cel care se urca băut la volan nu este om……este un animal inconștient! I s a facut rău? Vrăjeală ieftina! Nu are nici o scuza! Este un cocalar împuțit! Sa dea cu mașina peste poliție? Ce scuza i mai găsiți apropiaților! Tot om se cheamă? Nu! Este un animal ,iar animalele trebuiesc închise! Dacă judecătorii îl lasă liber atunci justiția este de rahat în România! Conduc intensiv de 27 de ani și niciodată nu am urcat băut la volan! Alții de ce nu pot? Bombardierii sa plătească și nu iai găsiți scuze ridicole ca asta care se urca băut lemn și încearcă sa lovească cu mașina polițiștii,nu are nici o scuză și nubeste om! Este un animal și trebuie închis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.